Garsios ir stilingos moterys parodė, kad džinsus mūvėti galima net ant raudonojo kilimo (FOTO)

Džinsai yra kone pats universaliausias drabužis, be kurio savo garderobo neįsivaizduoja nei viena moderni moteris. Taigi nieko keisto, kad jie po truputį užkariauja ne tik laisvalaikio, bet ir puošnią aprangą. Prabanga garsėjančiame Kanų kino festivalyje ne viena žvaigždė vietoj suknelės pasirinko džinsus.

Kanų kino festivalis garsėja kokybišku kinu, prabangiais vakarėliais, nuostabiu Viduržiemio jūros klimatu ir... griežtu aprangos kodu. Štai 2015-aisiais socialiniuose tinkluose buvo kilęs ažiotažas, kai kelios festivalio viešnios buvo neįleistos į filmo premjera, nes neavėjo aukštakulnių. Bet taisyklės juk ir yra kuriamos tam, kad būtų sulaužytos, tiesa? Aktorė Julia Roberts pernai raudonuoju kilimu žengė ne tik kad be aukštakulnių, ji visai neavėjo batų! Tik subtilų kojų piršto žiedelį.

Šiemet filmų premjerose tokių mados skandalų nepasitaikė, užtat ne viena aktorė stebino labai kasdieniška apranga, neįprasta netgi dienos metu prieš filmo premjerą vykstančioms spaudos konferencijoms. Atrodo, džinsai tapo didžiausia Kanų kino festivalio tendencija, kurią sau mielai pritaikė skirtingų kartų aktorės: nuo garsiosios Marion Cotillard iki legendinės Isabelle'ės Huppert.

Turbūt daugiausiai apkalbų susilaukė prancūzė Marion Cotillard. Ji į filmo „Ismael's Ghosts“ spaudos konferenciją atvyko vilkėdama tokį kasdienišką derinį, kad daugeliui kilo klausimas – ar jis yra tinkamas Kanų kino festivaliui? Prancūzė vilkėjo belgų mados namų „Y/Project" džinsus ir ilgą, sportinio stiliaus palaidinę. Ansambliui puošnumo suteikė atviri kūno spalvos aukštakulniai ir smulkūs papuošalai.

Charlotte Gainsbourg ir Marion Cotillard
Charlotte Gainsbourg ir Marion Cotillard
Vida Press

Marion Cotillard
Marion Cotillard
Vida Press

Kita galvos dėl aprangos kodo nekvaršinanti prancūzė – aktorė Charlotte Gainsbourg. Ji garsėja kaip prancūziško nerūpestingumo gerbėja, taigi nieko keisto, kad to paties filmo „Ismael's Ghosts“ spaudos konferencijai pasirinko juodus, prigludusius džinsus, baltą vyriškus apatinius marškinius primenančią palaidinę ir puošnų švarką.

Charlotte Gainsbourg
Charlotte Gainsbourg
Vida Press

Charlotte Gainsbourg
Charlotte Gainsbourg
Vida Press

Pavyzdį, kaip oficialiame renginyje teisingai mūvėti džinsus, parodė aktorė Isabelle Huppert. Filmo „Claire's Camera“ spaudos konferencijoje 64-erių metų aktorė pasirodė vilkėdama susagstomą „Chloe“ palaidinę ryškia, raudono vyno spalvos apykakle ir tų pačių mados namų tiesaus kirpimo džinsus paaukštintu juosmeniu. Aktorė atrodė nepriekaištingai ir spinduliavo pasitikėjimą savimi.

Isabelle Huppert
Isabelle Huppert
Vida Press

Režisierė Sofia Coppola savo režisuoto filmo „The Beguiled“ spaudos konferencijoje vilkėjo klasikinį ir kasdienišką, tačiau kartu ir elegantišką derinį. Smulkią režisierės figūrą paryškino laisvo kirpimo dryžuoti marškiniai ir platūs, standaus audinio džinsai.

Sofia Coppola
Sofia Coppola
Vida Press

Nors aktorė Elle Fanning mamos stiliaus džinsus mūvėjo ne ant raudonojo kilimo, šis jos įvaizdis, užfiksuotas Kanuose, yra vertas paminėjimo. Ji viename derinyje sugebėjo panaudoti kone visas vasaros tendencijas: trumpintą palaidinę, 10-tojo dešimtmečio džinsus ir įspiriamus batelius.

Elle Fanning
Elle Fanning
Vida Press

Aktorė Celine Sallette filmo „Golden Years“ spaudos konferencijoje demonstravo drąsų stilių ir tendencijų išmanymą (vintažiniai džinsai, kaubojaus stiliaus batai, tūrinės rankovės). Ar tai – geriausias įvaizdis filmo pristatymui, yra jau atskiras klausimas.

Celine Sallette
Celine Sallette
Vida Press

Celine Sallette
Celine Sallette
Vida Press

Absoliučiai visi žymių moterų deriniai Kanuose susidarė iš džinsų ir baltos palaidinės. Iš minios smarkiai išsiskyrė modelis Kendall Jenner, kuri „Fashion for Relief“ vakarui Kanuose pasirinko įspūdingą, vieną petį apnuoginančią „Alexandre Vauthier Couture“ palaidinę ir trumpus, plėšytus šortus. Žinoma, vakarėliui galioja kitos aprangos taisyklės, nei dieną vykstančiam renginiui, vis dėlto, K. Jenner išsiskyrė ir iš vakaro svečių – be jos džinsinių šortų nemūvėjo niekas!

Kendall Jenner
Kendall Jenner
Vida Press

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis