Garsenybių stilistų patarimai - paprasta, bet efektyvu

Nuolat mados pasaulyje besisukantys žmonės žino, kaip nepasiklysti suktuose stiliaus klystkeliuose ir visuomet atrodyti puikiai.

1. PIRMIAUSIA JŪS, TADA TENDENCIJOS

Mados žurnalistė ir stilistė Carine Roitfeld teigia, kad tendencijas kartais reikia pamiršti. Nepirkite drabužio tik dėl to, kad jis madingas. Visų pirma pirkinys turi tikti ir patikti jums. Jei rūbas nėra patogus ar jį vilkėdama jaučiatės nejaukiai, nesvarbu koks madingas bebūtų, dėkite jį šalin.

Carine Roitfeld, SIPA/Scanpix nuotr.

2. TINKANTYS DŽINSAI - TIKRAS LOBIS

Su atlikėjomis Jennifer Lopez, Rihanna ir Gwen Stefani dirbantis stilistas Robas Zangardis sako, kad rasti tinkamo silueto džinsus - viena sunkesnių užduočių net patyrusiems stilistams. Taigi, jei tokius vis dėlto aptikote, nedvejokite ir įsigykite.

Vida Press nuotr.
Džinsai: SILVIAN HEACH, EKSE, TEDD, BROADWAY (APRANGA), gamintojų nuotr.

3. PRABANGA SLYPI SUBTILUME, BET NE BLIZGUČIUOSE

Angelinos Jolie stilistė Jen Rade, kurdama elegantišką ir prabangiai atrodantį aktorės įvaizdį, laikosi senos taisyklės - mažiau yra daugiau. Ji renkasi klasikines ir neutralias spalvas (juodą, baltą, smėlio, rusvus atspalvius, pilką ir t.t.), o išskirtinumo aprangai suteikia ryškiais aksesuarais, pavyzdžiui, priderina raštuotą šilko šalikėlį, spalvotus batelius arba rankinę. Paprasta - pagrindas subtilus, detalės ryškios.

Reuters/Scanpix nuotr.

4. TRYS PIRKINIAI, KURIE NENUVILS

Amerikietiškojo "Vogue" meno vadovė ir garsi stilistė Grace Coddington atskleidžia 3 investicijų verčiausius pirkinius. Tai klasikinis britiško stiliaus lietpaltis, elegantiškas griežtų linijų švarkas ir klasikinė figūrai idealiai tinkanti suknelė.

Vida Press, AFP/Scanpix nuotr.
Švarkai YASS; Suknelės YASS, KIMI (APRANGA), gamintojų nuotr.

5. ĮKVĖPIMAS IŠ VYRIŠKO GARDEROBO

Bradas Goreskis karjerą pradėjo kaip vienos garsiausių Holivudo stilisčių Zoe Rachel asistentas, o dabar jis rūpinasi aktorių Kaley Cuoco, Lea Michele ir kitų įžymybių įvaizdžiu. Auksinė Brado taisyklė - niekada neprašausite vakarėliui pasirinkusi ne kokteilinę suknelę, o elegantišką kelnių kostiumą.

Vida Press nuotr.

Reuters/Scanpix nuotr.

6. MODERNIOJI CHANEL

Jei dvejojate, kuo apsirengti, paklauskite savęs - o ką šiandien vilkėtų Coco Chanel? Įkvėpimo pasisemkite iš pastarojo meto mados namų "Chanel" kolekcijų. Nors dabar jas kuria Karlas Lagerfeldas, jau ilgą laiką dizaineris sėkmingai modernizuoja Coco kūrybą.

Vida Press nuotr.

Kelnės ir liemenė SILVIAN HEACH; Palaidinė DANT; (APRANGA); Bateliai ALDO, gamintojų nuotr.

7. SITUACIJA KARTAIS SVARBESNĖ UŽ SAVIRAIŠKĄ

Kaip jau minėjome, drabužiai turi jums patikti ir atitikti jūsų asmenybę, tačiau aprangai įtaką daro ir aplinkybės. Eidama į svarbų susitikimą, renginį ar šventę, visuomet prisiminkite etiketą ir laikykitės nurodyto aprangos kodo. Net jei labai norite pabrėžti savo originalią asmenybę, kartais tokį norą verčiau nuslopinti.

Vida Press nuotr.

Užsakymo nr.: PT_74490136

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis