Gali tai pasidaryti: 8 madingų megztinių idėjos

Sufleris auksarankėms: kaip nusimegzti madingiausią sezono megztinį. 8 idėjos iš garsenybių.

Šių dienų skaitomiausi straipsniai:
- Beprotiškai populiari sulčių dieta - ar ji tikrai veiksminga? RECEPTAS
- Augalai pagal Zodiaką - kuriuos išsirinkti, kad taptų teigiamos energijos šaltiniu
- Ką išduoda akių spalva?
- Slidinėti su vaiku? Įmanoma!
- Alfa ar omega - kaip atpažinti vyrus
- Varškinės spurgos "Žiedeliai"

Megztinių įvairovė šį sezoną stebina. Madingiausi raštai nesunkiai įveikiami ir toms, kurios mėgsta ir moka megzti. O jei ir nemokate – pasisemkite idėjų, kokių raštų megztiniai šiuo metu ant bangos.

Pradėsime nuo pačių paprasčiausių. Taip, geromis ir blogomis ar tik geromis akimis išmegztas megztinis – tarsi nesenstanti klasika. Šią žiemą toks megztinis turėtų būti tarsi per didelis, vadinamasis oversize tipo.

Universalus tarsi švarkas: jį galima nešioti ir prie aptemptų (!) tiesaus silueto kelnių ar džinsų, ir prie sijono (trumpo ar pieštuko silueto iki kelių).

Paprastą megztinį nesunku pagyvinti apykaklę išsiuvinėjus kristalais ar karoliukais. Arba pasipuošti tokiu vėriniu (ne nuodėmė jį būtų ir prisiūti, jei labai tinka). Galima pridaigstyti drapiruočių ir taip paįvairinti pažiūrėti paprastą ir niekuo neišskirtinį megztinį.

Šį sezoną atgimimą išgyvena ir įvairios pynės. Patyrusioms mezgėjoms tokias išraityti iš siūlų – vienas juokas.

Toks megztinis puikiai derėtų prie marškinių akcentuota apykakle – taip vilkint galima eiti ir į biurą, megztinis taptų puikia dalykinio švarko alternatyva.

Ypatingai atrodytų tokio megztuko patrumpintas variantas. Jeigu norite itin madingo varianto, rinkitės megztinį su kaklu. O jei dar priderintumėte jį prie kokio nors išskirtinio, pavyzdžiui, tiulio sijono... Megztinis taptų puikia vakaro puošmena!

O jei nepagailėsite siūlų, galite nusimegzti suknelės tipo megztinį, kurie šį sezoną irgi beprotiškai madingi. Ar net suknelę.



Iš ypač populiarių megztinių raštų reiktų paminėti ir rombus. Šie gali būti stilizuoti, sugrupuoti tvarkingai arba megzti kliaujantis tik vidine logika. Ko gero, šie raštai – tai žiemos klasika.

Itin madingi šį sezoną ir juostuoti megztiniai.

Labai populiarūs ir megztiniai su įvairiais piešiniais bei aplikacijomis (jei mėgstate iššūkius, galite pamėginti išmegzti Bembį, kaip ant Sarah'os Jessicos Parker nertinio).

O kodėl gi artėjant Valentino dienai nenusimegzti megztinio su širdelėmis? Ansamblį, jei teks bristi per balas, puikiai papildytų ir ryškūs raudoni guminiai batai.



Žaismingai atrodytų ir burbulais išmargintas megztinis.


Dar vienas žaismingas variantas – bumbulais ir pynutėmis išmegztas pastelinis megztukas. Ir moteriška, ir žaisminga, ir nenuobodu.


Sužinokite portalo naujienas pirmieji ir skaitykite žurnalą "Moteris"! Trims portalo skaitytojams, užpildžiusiems anketą, dovanosime 3 mėn. žurnalo "Moteris" prenumeratą.

Skaitykite Moteris.lt naujienas ir savo išmaniajame telefone. Parsisiųsti programėles: „iPhone“; „Android“. Sekite mūsų naujienas ir Facebooke!

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis