Futbolininkų žmonos nėrė į mados verslą

Vakar Lietuvos futbolo federacijos stadione žiniasklaidai ir kviestiniams svečiams pristatyta Sandros Šernės ir Ievos Grybauskienės, pasivadinusių „Female“, pirmoji kolekcija „Glamour kill“.

Šventinį vakarą šio prekės ženklo kūrėjas sveikino jų vyrai futbolininkai Darvydas Šernas ir Paulius Grybauskas bei rudens gėlėmis nešini mados pasaulio atstovai: modeliai Gabija Varnaitė, Simona Burbaitė, Sezzy, atlikėjas Sezzy, fotografai Mindaugas ir Jurgita Nakučiai, Paulina ir Matas Jūrai ir kiti. Kolekcijos modeliais tapo Oksana Zlatkovaitė, Vaida Grikšaitė-Česnauskienė ir geros Sandros ir Ievos draugės Sandra Vičienė, Kristina Skrelienė ir Dovilė Kvedaravičiūtė.

V. Alesiaus nuotr.

Pagyros pirmai suknelei paskatino imtis darbo

Kūrėjos džiaugiasi šventiniu vakaru ir pasakoja, kad viskas prasidėjo nuo vienos vienintelės suknelės, kurią iš neopreno S. Šernė susikūrė ir pasisiuvo renginiui. „Tąkart išgirdau tiek komplimentų ir klausimų, iš kur ta stebuklinga suknelė, kad nusprendžiau, kad tai ženklas, kurio ilgai laukiau, ir dabar pats metas veikti – kurti kolekciją kartu su bendraminte Ieva Grybauskiene,“ – pasakojo S. Šernė.

V. Alesiaus nuotr.

V. Alesiaus nuotr.

Sukurti kolekciją S. Šernė ir I. Grybauskienė nusprendė dar 2015 m. pradžioje. Moterys pritaria viena kitai, kad drabužiai yra būdas išreikšti save, sukurti savo stilių: „Moterį gražia daro tai, kas priverčia ją spinduliuoti moteriškumu, elegancija.“

V. Alesiaus nuotr.

Kolekcijos modelius jau greitai bus galima įsigyti Lietuvos butikuose, o jos papildymo paltukais ir kitais šiltais drabužiais ilgai laukti nereikės. Kūrėjos planuoja, kad nesulaukus darganos jau bus galima puoštis naujais kūriniais.

V. Alesiaus nuotr.
V. Alesiaus nuotr.
V. Alesiaus nuotr.

Sukurti drabužiai ir jų aksesuarai

„Glamour kill“ kolekcijos modeliai skirti stilingai miesto moteriai, kuri nori puoštis ir žavėti aplinkinius. „Mūsų suknelės papuoštos lengvai nuimamomis detalėmis, kurios paprastą biuro suknelę pavers įspūdinga vakaro suknia. Sukūrėme ne tik sukneles, bet ir aksesuarus joms, kurie lengvai prisisega ir nusisega,“ – pasakojo I. Grybauskienė.

V. Alesiaus nuotr.

V. Alesiaus nuotr.

Nuotraukos Vinco Alesiaus.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis