Emma Stone – jausminga romantikė, mėgstanti laužyti taisykles

Liko vos kelios dienos iki kasmetinių prestižinių kino akademijos „Oskarų“ apdovanojimų ir daugelio kino žinovų bei lažybų ekspertų lūpose sukasi vienas vardas – Emma Stone.

Kad ši jauna raudonplaukė kimaus balso aktorė yra viena favoričių pelnyti „Oskarą“ – mažai ką stebina. Ji maudosi šlovės spinduliuose ir šiemet tiesiog šluoja prestižinius įvertinimus. Jos kolekcijoje jau puikuojasi „Auksinio gaublio“ bei BAFTA apdovanojimai už vaidmenį miuzikle „La La Land“.

Vida Press

Išties Emma yra viena ryškiausių savo kartos atstovių ne tik dėl puikios vaidybos, bet ir charakteringo įvaizdžio, kuriam būdinga jausminga romantika, vintažinės detalės ir klasikinis Holivudo žavesys. Aktorė nevengia ir originalių, drąsių įvaizdžio sprendimų, tad yra tikras lobis dizaineriams.

Reuters / Scanpix

Niekada nežinai, ką ji pasirinks raudonojo kilimo pasirodymui. Šiemet „Oskarų“ ceremonijos metu į ją bus nukreiptas ypatingas dėmesys. Kol kas belieka spėlioti, kaip ypatinga proga pasipuoš Emma, – rinksis Holivudo klasiką ar originalų įsimintiną įvaizdį.

AFP / Scanpix

Kasdienėje aprangoje Emma vertina paprastumą. Nepaiso ir ypatingų grožio ritualų, tačiau prisipažįsta negalinti apsieiti be argano aliejaus, blakstienų tušo ir natūralaus lūpų balzamo. Kita jos aistra – tamsūs akiniai ir raudoni lūpų dažai, kurie akimirksniu suteikia koketiško žavesio.

Dosjė:
Emily Jane Stone
– 28 metai
Ūgis – 1,68 m
Plaukai – raudonplaukė, bet tikroji plaukų spalva šviesi.
Figūra – smulki proporcingai liekna
Stilius – eklektiškas, su romantikos ir vintažo elementais
Mėgstami mados namai – „Chanel“, „Lanvin“, „Calvin Klein“.

Vintažas

Retro stilius Emmai labai artimas. Aktorė prisipažįsta, kad yra labai sentimentali ir mielai gyventų praeito amžiaus trečiojo dešimtmečio laikais. Be to, Emma nelinkusi sureikšminti drabužių, su malonumu dėvi tiek dizainerių, tiek pigius prekybos centruose pirktus modelius.

Net pasirodydama įvairiuose pristatymuose ir premjerose ji mielai vilki vintažines sukneles, sijonų ir palaidinių komplektus. Tai jos įvaizdžiui suteikia romantišką prieskonį. Neretai nėriniai, raukiniai, praeito amžiaus vidurį menantys siluetai lydi aktorę ir filmavimo aikštelėje. Mat merginos tipažas itin tinkamas įvairių dešimtmečių makiažo ir šukuosenų variacijoms.

Maža suknelė

Maža kelius siekianti suknelė ir aukštakulniai bateliai – tobulas komplektas smulkaus sudėjimo moteriai. Ir Emma tai puikiai žino. Jos garderobe ištisa kolekciją įvairių modelių – nuo klasikinių juodų iki originalių kirpimų, spalvotų suknučių. Tai vadinamosios kokteilinės suknelės, kurios puikiai tinka ypatinga, tačiau ne itin įpareigojančia ir iškilminga proga.

Spalvos

Emma jaučia silpnybę raudonai spalvai ir jai giminingiems oranžiniams, rausviems, koralų atspalviams. Jie puikiai dera prie jos ugningų plaukų ir kuria vieningą įvaizdį. Tačiau mergina nevengia ir kontrastingų derinių. Aktorė itin efektingai atrodo vilkėdama žalius ar melsvus ansamblius.

Berniukiški žaidimai

Emma Stone – kontrastinga ir ekspresyvi asmenybė. Tad šalia jausmingos romantikos ir vintažo, jos įvaizdyje puikiai dera ir vyriški elementai. Kasdienai ji mielai renkasi džinsus ir trikotažinius marškinėlius. Aktorė jaučiasi puikiai vilkėdama klasikinę vyrišką eilutę, prigludusį kostiumą ar smokingą. Šis, beje, vienas mėgstamų pasirinkimų pasirodant ant raudonojo kilimo.

Raštai

Ornamentai, gėlių motyvai – ne visada geras sprendimas iškilminga proga. Vis dėlto Emma šios taisyklės nepaiso. Ji išvis nemėgsta apribojimų ir nuorodų, kaip kas turi atrodyti. „Oskarui“ nominuoto filmo „La La Land“ premjerai aktorė pasirinko raštuotą „Chanel“ modelį ir sulaukė mados ekspertų komplimentų. Juk svarbiausia – žavinti charizma ir asmenybės bei aprangos harmonija.

Nuotraukos – „Vida Press“, „Scanpix“, AFP, „Reuters“, AP.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis