E. Žiemytė: sukūriau kolekciją kitokioms moterims

Naujausią D.EFECT rudens ir žiemos 2015 kolekciją įkvėpė drąsi, veržli, ryškios asmenybės moteris.

„Piešdama eskizus nuolatos galvojau apie D.EFECT klientę: ji mėgsta nustebinti, tačiau nėra priklausoma nuo aplinkinių dėmesio. Taip ir gimė idėja suderinti nesuderinamus: sportinės medžiagos buvo panaudotos kokteiliniams rūbams, o permatomas tinklelis atsidūrė ant kasdienai skirtų suknelių.

D.EFECT nuotr.

D.EFECT nuotr.

Laisvai krentantys rūbai papildo jos laisvą, nevaržomą asmenybę. Mūsų klientei svarbu, kad stilius atspindėtų asmenybę. Tai stilius, kuris jai atrodo visiškai normalus, tačiau žiūrintiems iš šono jos pasirinkimai neretai gali pasirodyti kiek... savotiški“, - savo mūza tapusią D.EEFECT klientę pristatė kūrėja Eglė Žiemytė.

D.EFECT nuotr.

D.EFECT nuotr.

Ši kolekcija pristato ir E. Žiemytės bendradarbiavimą su vienu žinomiausių lietuvių jaunosios kartos tapytoju Andriumi Zakarausku. Andrius ir Eglė – vaikystės draugai, kurie jau seniai ieškojo galimybės suvienyti savo kūrybines idėjas. 

D.EFECT nuotr.
D.EFECT nuotr.

„Mus jungia ne tik vaikystėje žaisti žaidimai, bet ir panašios vertybės, abiem labai svarbi saviraiška. Mano tapyba labai vyriška, joje aiškiai matomi ryškūs potėpiai. Paveiksluose atvaizduojamas menininkas - tai vyras, kuris kuria, ieško, myli, gyvena“, - pasakojo A. Zakarauskas, savo kūrybą jau pristatęs daugelyje pasaulio šalių.

D.EFECT nuotr.

D.EFECT nuotr.

Kolaboracijai su D.EFECT menininkas pasirinko darbą iš Lern Malen (Išmokti tapyti) serijos. Ši paveikslų serija ir kuria, ir laužo tapybos taisykles.

D.EFECT nuotr.

D.EFECT nuotr.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis