Džiazuojanti menininkė ir oficialiems vizitams renkasi rūbus su fantazija

Su vyru išvykdama į ofocialaus vizito Inga Grubliauskienė į lagaminą klojo ne griežto kirpimo kostiumėlius.

Šių dienų skaitomiausi straipsniai:
- Nutukimo priežastys. Arba kaip ji atsikratė 80 kilogramų
- Penthouse stiliaus būstas - nebūtinai prabangus
- Atgal į 7-ąjį dešimtmetį: madingiausios suknelės pagal D. von Furstenberg (FOTO)
- Galvos skausmai, svaigimas, galūnių tirpimas. Atsako gyd. neurologas
- Cukinijų ananasai

Klaipėdos pilies džiazo festivalio asociacijos prezidentė bei organizatorė Inga Grubliauskienė kartu su vyru uostamiesčio meru Vytautu Grubliausku išvyko oficialaus vizito į tolimuosius rytus - Čingdao miestą Kinijoje bei Kudži - Japonijoje.

E. Sabaliauskaitės nuotr.
“Vizito metu laukia ne vienas oficialus susitikimas, oficialios vakarienės, natūralu, kad reikėjo detaliai apgalvoti, ką tuo metu vilkėsiu. Kelionė tolima, todėl stengiausi neapsikrauti, vežuosi tik būtiniausius daiktus ir drabužius. Man buvo svarbu, kad drabužiai būtų lengvi, patogūs, originalūs, bet tiktų ir oficialiems priėmimas. Kadangi esu džiazuojanti menininkė, net ir oficialių vizitų metu galiu šiek tiek paimprovizuoti. Man patinka bičiulės Linos Zaveckienės kūryba, todėl džiaugiuosi, kad ji sutiko man pagelbėti”, - sakė Klaipėdos mero žmona.

E. Sabaliauskaitės nuotr.
Specialiai šiai kelionei dizainerė, prekės ženklo “LiZa Svajos” įkūrėja, I. Grubliauskienei sukūrė keturias originalias sukneles: vieną - oficialiems susitikimams iš lengvo džinso, antrą - pilką aksominę suknelę - transformerę, kurią ji galės dėvėti keliais būdais, trečią - ilgą, ryškios ciklameno spalvos iš lengvo trikotažo su vilnele, kuri tiks oficialių vakarienių metu ir ketvirtą - lengvą, juodą su pilkomis detalėmis - laisvalaikiui. Kadangi kelionė ilga, jos metu L. Zaveckienė rekomendavo dėvėti patogų, judesių nevaržantį mėlyną medvilnės kombinezoną.

E. Sabaliauskaitės nuotr.
Su Rytų Azijos miestais - Čingdao Kinijoje bei Kudži - Japonijoje Klaipėdą sieja ilgametė bičiulystė: partnerystė su Kudžiu skaičiuoja jau 25-erius, o su Čingdao – 10 metų. Paskutinįsyk Kudžio ir Čingdao atstovai Klaipėdoje lankėsi 2012-aisiais, uostamiesčiui minint 760-ąsias įkūrimo metines.
E. Sabaliauskaitės nuotr.

E. Sabaliauskaitės nuotr.

E. Sabaliauskaitės nuotr.

Skaitykite Moteris.lt naujienas ir savo išmaniajame telefone. Parsisiųsti programėles: „iPhone“; „Android“. Sekite mūsų naujienas ir Facebooke!

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis