Drabužiai darbui ir šventėms. Be ko neapsieisime šį rudenį

Akį glostantys gamtos peizažai, didmiesčio architektūra ir šiluma dvelkiantys etnografiniai raštai. Tai šaltiniai, kurie įkvėpė naująją MOSAIC rudens/žiemos kolekciją, skirtą moterims, tvirtai stovinčioms ant žemės.

Daugelis mėgaujamės besidairydamos po pasaulio žvaigždžių stiliaus galerijas ar stebimės kvapą gniaužiančiais dizainerių sprendimais. Tačiau kiekvieną rytą atsidarę savo spintas ieškome kur kas žemiškesnių derinių. Būtent tokius drabužius kuria MOSAIC dizaineriai – realią madą, realiems žmonėms.

Gamintojo nuotr.

MOSAIC 2016/2017 m. rudens-žiemos kolekcijoje vyrauja gaivus požiūris į laikui nepavaldžią kasdienę eleganciją. Gražūs spalvų deriniai, įkvepiantys marginimo raštai, klasikinis, bet nenuobodus stilius. Kaip tik tai, ko reikia elegantiškai moteriai, norinčiai atrodyti gražiai ir jaustis pasitikinčiai darbe, teatre ar jaukioje šeimos šventėje.

Gamintojo nuotr.

Ryški rudens mados tendencija – bohemiškas stilius. MOSAIC kolekcijoje tai laisvi ir jaukiai patogūs siluetai, šilti chaki ir alyvuogių atspalviai, pagyvinami avietiniais, sendintais rožiniais ar burgundiško vyno tonais. Puikiai tinka laisvę vertinančioms kūrybingoms asmenybėms.

Gamintojo nuotr.

Jaukūs langelių raštų, ryškūs fuksijos ir žalios atspalviai skirti toms, kurios mėgsta stiprius ir efektingus kontrastus.

Gamintojo nuotr.
Gamintojo nuotr.

Gamintojo nuotr.

Šilti vilnoniai kostiumėliai, jaukūs susiaučiami paltai – tai, į ką verta investuoti šį rudenį.

Gamintojo nuotr.

Gamintojo nuotr.

Artėjant žiemai, daugės nėrinių, tvido, vilnonės flanelės. Įsivyraus žalios ir bronzos deriniai, stiprūs mėlynos atspalviai, žavės ryškėjančios aukso gijos, suteikiančios galimybę subtiliai ir elegantiškai švytėti.

Gamintojo nuotr.

Rudens svarbiausieji. Kone visoms progoms tinkantys kostiumėliai, vilnoniai paltai, suknelės, megztukai ir švarkai.

Gamintojo nuotr.

Spalvos ir raštai. Šilti rudens tonai, chaki ir alyvuogių atspalviai, fuksijos rožinė ir žalia, bronzos ir aukso tonai, mėlyni atspalviai. Langeliai, įspūdingi grafiniai raštai ir jaukūs etno motyvai.

Gamintojo nuotr.
Gamintojo nuotr.

Gamintojo nuotr.

Formos ir siluetai. Moderni klasika, eksperimentai su kimono formomis ir šikšnosparnių rankovėmis.

Gamintojo nuotr.

Gamintojo nuotr.

Audiniai. Patogios natūralios medžiagos, tokios kaip medvilnė, vilna, šilkas, aksomas, tvidas, flanelė ir nėriniai.

Gamintojo nuotr.

MOSAIC kolekcija:

Kolekcijos video galite pažiūrėti čia:

Užsakymo nr.: PT_72116578

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis