Dizaineris E. Rainys romantišką stilių iškeitė į fatališką

Dizaineris Egidijus Rainys ištrūko iš romantikos pinklių, 2013-2014 metų rudens ir žiemos kolekcijoje vyravo griežtos ir nepriklausomos moters įvaizdis. Pastelinių spalvų paletę jis pakeitė ryškiomis, o plevesuojančias suknias išsiuvinėjo moteriškais šarvais – blizgiais žvyneliais.

Nors E. Rainio kūryba tapo mažiau saldi, ji neprarado jausmingumo ir moteriškumo. Sodrios spalvos nudažė lengvai krintančias sukneles bei kūno linkius pabrėžiančius kostiumėlis. Žaidimas spalviniais blokais modeliams suteikė išskirtinumo, su tokiais drabužiais likti nepastebėtai gatvėje neįmanoma.

DELFI / Kiril Čachovskij

„Metas atitrūkti nuo tamsių ir niūrių spalvų. Mūsų žiemos labai ilgos, todėl ateinantį šaltąjį sezoną siūlau pasitikti ne tik su šypsena, bet ir ryškiai apsirengus“, – kalbėjo E. Rainys. Egidijaus kolekcijoje vyravo raudona, ciklamenų, rožinė spalvos ir brangakmenių atspalviai. Dizaineris kolekcijai sukurti naudojo kokybiškus ir natūralius audinius: šilką ir vilną.

Manekenės pademonstravo visą drabužinę: suknelės, sijonai, kelnės, palaidinės bei švarkeliai. Dizainerio sukurtiems apdarams būdinga klasika, puošnumas ir rafinuotas stilius, nemažai jų kruopščiai puošti rankų darbo siuviniais.

EgidijEgidijaus Rainio modelisaus Rainio modelis
Egidijaus Rainio modelis
DELFI / Kiril Čachovskij

Prieš kelis mėnesius sostinės centre vestuvinių suknelių saloną atidaręs E. Rainys madų šou metu moteris pradžiugino ir išskirtinėms progoms skirtais apdarais – vakarinėmis suknelėmis.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis