Dizaineris A. Pogrebnojus pristatė kolekciją šiuolaikiniams urviniams

Tik urviniai čia – tie, kuriuos, kaip ir dizainerį Aleksandrą Pogrebnojų, galėtų įkvėpti pirmykštis menas.

Sportiniai bateliai jiems atrodo lyg per maži, eisena surambėjusi, bet jie bando pažaboti modernų dviratį ir asfaltą, – toks šiuolaikinio urvinio žmogaus įvaizdis iškilo prieš akis stebint naujausią dizainerio Aleksandro Pogrebnojaus ateinančių metų pavasario ir vasaros kolekciją „Heart of the Cave“ sostinės viešbučio „Comfort Hotel“ požeminėje automobilių stovėjimo aikštelėje, šiuolaikiniame urve.

Jau ir pavadinimas sufleruoja: esmės ir kolekcijos šerdies reiktų ieškoti uolienose ir urvuose. Bet kolekcijoje gausu ir kitokių, daug tiesmukesnių, užuominų: moderniausiomis technologijomis apdoroti sintetinio pluošto audiniai marginti piešinių ant uolų antspaudais, uolienų faktūrą atkartojančiais raštais ir spalvomis, net ir aksesuarams parinkta natūrali akmens amžių atspindinti medžiaga – perdirbto gintaro karoliai „Bambero“.

DELFI / Domantas Pipas
DELFI / Domantas Pipas

Laisvalaikio drabužių moterims ir vyrams kolekcijoje dominuoja sportinio stiliaus, laisvo silueto drabužiai. Nestinga madingų aprangos detalių: bomber stiliaus švarkų, plačių kelnių, glaustinukių, tamprių, metalinių paviršių sportinių batelių ir pan.

DELFI / Domantas Pipas
DELFI / Domantas Pipas

DELFI / Domantas Pipas

DELFI / Domantas Pipas


Beje, moterys kolekcijoje irgi gali pasisemti įkvėpimo ateinantį sezoną lūpas dažyti metalizuotais lūpų dažais ar nagus lakuoti taip, lyg pirštus būtų sukišusios į uolienų dulkes. Makiažus kolekcijai kūrė iš Paryžiaus atvykusi vizažistė Aurelia Liansbergaitė.

DELFI / Domantas Pipas
DELFI / Domantas Pipas
DELFI / Domantas Pipas

Panašu, jog toks urvinės ateivės įvaizdis bus labai madingas.

Įdėmiau apžiūrėti kolekciją galite moteris.lt fotogalerijoje:

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis