Dizainerės Julijos pasiūlymai, ką vilkėti brandesnėms moterims: 6 deriniai

Kiekviena moteris siekia ir nori atrodyti stilinga, kad ir kokio amžiaus būtų. Dizainerė Julija Janulaitytė pataria, ką galėtų vilkėti moterys nuo 25-erių iki 45-erių.

Esminę mintį, pagal kurią įvairaus amžiaus moterys turėtų formuoti savo garderobą, puikiai nusako šie dizainerės žodžiai: „Žmogus pasensta tada, kai nustoja žaisti.“ Tad nebijokite drąsesnių drabužių ar aksesuarų, nebijokite atrodyti žaisminga ir besimėgaujanti gyvenimu.

Amžius ir dydis neturi jokios įtakos stiliui“, – įsitikinusi J. Janulaitytė. Anot dizainerės, stilius priklauso tik nuo pasaulėžiūros – jokių taisyklių nėra.

25-eri – dar ne branda, tačiau stilius jau dažniausiai būna susiformavęs. Garderobas vis dar jaunatviškas, jame vienas kitas ryškios spalvos akcentas, raštai šiek tiek subtilesni, grafiškesni. Medžiagos – medvilnė, naujos technologijos sintetiniai audiniai.


Dizainerė tokio amžiaus moterims siūlo pilkos, šlapio asfalto spalvos industrinio stiliaus drabužius ir aksesuarus. Idealiai tinka šiuo metu labai madingi blizgūs audiniai.


35-erių metų moteris į savo garderobą galėtų įsileisti daugiau sendinto aukso, vario atspalvių, juos derinti su pilkšva, dramblio kaulo spalva. Siluetai laisvėja, nevaržo judesių, krinta klostėmis.


Puikiai tinka įvairios tunikos – jas galima nešioti ant kelnių, tamprių ir pan. Siluetą šiek tiek pailgintų batai aukšta platforma.


45-erių moterys puikiai žino, ko nori iš gyvenimo, tad gali sau leisti rengtis drąsiau – dizainerės J. Janulaitytės įsitikinimu, jos jokiu būdu neturėtų sau ko nors drausti ar pradėti rengtis kaip tetos.

Tarkime, kasdienį įvaizdį galite papildyti stilingomis tamsiai mėlynos spalvos denimo kelnėmis, įdomesnio kirpimo švarku.



Vakarui rinktis neįpareigojančią suknelę, trumpesnį (ar ilgesnį) švarkelį.


Svarbiausia, anot dizainerės, formuojant savo garderobą, teisingai suderinti proporcijas, kad apranga moterį patemptų, lieknintų. Puiki išeitis – sluoksniuoti drabužius, išradingai juos derinti tarpusavyje. Jeigu norite liekno liemens, sujuoskite drabužį diržu, jei neramu dėl kojų, įsliuokite į tampres.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis