Dizainerė pristatė kolekciją, kurią klientės pritaikys ir kasdien, ir ypatingoms progoms

Nijolės Čeponienės kurtos suknelės tiks pamergėms, kūną apnuoginančios ar žemę siekiančios suknelės – puikus pasirinkimas atostogoms prie jūros, o ilginti marškiniai ar marškiniai-suknelės toms, kurios vasarą vis dėlto leidžia biure.

„Lengvumas, subtili romantika ir kokybiški audiniai“, – taip savo naujausią kolekciją „Romantiška vasara“ apibūdina prekių ženklo „Minimi“ įkūrėja Nijolė Čeponienė. Dizainerė sukūrė vasarai skirtą moteriškų drabužių kolekcija, kurioje itin daug suknelių, palaidinių, keletas sijonų, laisvalaikio aprangos elementų.


Karolinos Funkienės (Fun Foto) nuotr.

Dizainerė teigia, kad jai svarbiausias yra kokybiškas ir išskirtinis audinys. Moteris įsitikinusi, kad jei nekokybiškas audinys nuvils klientą, jis daugiau niekada nebesugrįš. Beveik visus drabužių audinius ji užsakinėja Italijoje. Naujos kolekcijos drabužiai pasiūti iš viskozės, modalo, medvilnės ir kupros audinio.


Karolinos Funkienės (Fun Foto) nuotr.

Kolekcijoje vyrauja balta, pilka, švelniai rožinė, žydra, auksinė, sidabrinė, chaki, ciklameno spalvos. Drabužiai puošti nėriniais, tokiomis švelniomis detalėmis kaip kaspinai, raukiniai, liemenį pabrėžiančiu dirželiu. Keletas suknelių yra šiuo metu itin madingo midi ilgio.


Karolinos Funkienės (Fun Foto) nuotr.

„Kuriant drabužius man labai svarbu universalumas. Norisi, kad įsigytų drabužiu būtų galima puoštis įvairiomis progomis. Prie suknelių puikiai tiks odinis švarkelis ar laisvalaikio avalynė. Bene daugiausiai klienčių dėmesio sulaukė gofruoti sijonai. Jie lengvai krinta, o saulei pašvietus blizga, keičia spalvą. Šie sijonai tikrai išskirtiniai ir lengvai pritaikomi tiek laisvalaikiui, tiek ir šventiniam vakarui“, – pasakoja N.Čeponienė.

Kuriant drabužius dizainerė nepamiršo pagalvoti ir apie šios vasaros nuotakas ir vestuvių viešnias. Tai – liemenuoto silueto, midi ilgio suknelės su viskoziniu pamušalu. Suknelėms grakštumo ir lengvumo suteikia per liemenį apjuostas aksominis dirželis ir banguojanti apačia.


Karolinos Funkienės (Fun Foto) nuotr.

„Tikrai ne visos nuotakos nori išlaidauti ir suknelėms išleisti tūkstančius eurų. Specialiai joms sukurta suknelė – sniego baltumo spalvos, elegantiška, puošta nėriniais. Su ja nuotaka atrodys romantiškai ir subtiliai puošniai. Prie suknelės puikiai dera išraiškingi auskarai, stilinga gėlių puokštė. O vėliau ja galėsite pasipuošti į vasaros vakarėlį. Taip pat ši suknelė bus puikus pasirinkimas kaip antroji nuotakos suknia. Su ja patogu šokti ir galima laisvai jaustis“, – šypsosi kūrėja.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis