Darbe – romantiškas ir bohemiškas įvaizdis. Foto

Rudenį dizaineriai atsigręžė į švelnumą, vėl madingi mergaitiški nėriniai, jausmingi rausvi atspalviai ir gėlių raštai. Susikurkite romantišką darbo įvaizdį, kuris pabrėš jūsų moteriškumą.

Klasika vadinami nėriniai nesitraukia iš mados. Šįmet jie atgimsta kaip dekoro elementas palaidinėse, suknelėse ar megztiniuose. Nėriniai išryškina moters trapumą, pabrėžia švelniąją pusę, atrodo be galo elegantiškai. Populiarus juodos ir padūmavusios rausvos derinys, prie tokio siūloma derinti ir kitas subtilias spalvas: pilką, kreminę, rusvą, persikų ar baltą.

Megztinis
Megztinis "Rinascimento", 179 Lt; Palaidinė "Simona Conti", 149 Lt, APRANGA
A. Balvočiaus nuotr.

Kelnės
Kelnės "Rinascimento", 169 Lt; Palaidinė "KMX", 169 Lt, APRANGA
A. Balvočiaus nuotr.

Darbe puikiai tiks tiesaus ar kiek prigludusio silueto suknelė, tokių gausu drabužių parduotuvėse „Apranga“. Praskaidrinkite rudens dienas, įsigijusi gėlių raštais margintą suknelę ar romantišką – dekoruotą nėrinių atspaudu. Madingos iš skirtingų spalvinių blokų siūtos suknelės, jos ne tik atrodo moderniai, bet ir koreguoja figūrą.

Suknelė
Suknelė "Simona Conti", 149 Lt; Suknelė "ECHO", 159 Lt, APRANGA
A. Balvočiaus nuotr.

Toms, kurioms artimesnė laisvesnė dvasia ir bohemiškas stilius, siūlomos grafinių raštų suknelės ir palaidinės. Šaltuoju metu drąsiai derinkite skirtingus marginimus, tačiau atkreipkite dėmesį į jų spalvas, kad ansamblis neatrodytų perkrautas. Prie margų drabužių derinkite vienspalves rankines ar avalynę.

Suknelė
Suknelė "Sandro Ferrone", 279 Lt; Šalikėlis 29 Lt, APRANGA; Rankinė "Aldo", ALDO
gamintojo ir A. Balvočiaus nuotr.

Pabrėžti švelnumą galite ir kailiais, minkštais moheros ir kašmyro megztinius, jie šį sezoną itin madingi. Parduotuvėse „Apranga“ rasite pačių įvairiausių megztinių, nuo elegantiškų užsegamų, iki pūkuotų, kurie puikiai šildys vėsesnę dieną darbe.

Puskailiniai
Puskailiniai "Vila", 229 Lt; Megztinis "Vero Moda", 99 Lt, APRANGA
A. Balvočiaus nuotr.

Nepamirškite aksesuarų, jie padės suteiks įvaizdžiui išbaigtumo. Dizaineriai vienbalsiai nusprendė, kad šįmet stilingiausios damos plaukus pridengia skrybėlėmis. Šaltu metu prie jų derinkite odines pirštinaites šiltesniu pamušalu.

Pirštinės 89 Lt, APRANGA; Skrybėlė
Pirštinės 89 Lt, APRANGA; Skrybėlė "Aldo", ALDO
gamintojo ir A. Balvočiaus nuotr.

Rudenį ir žiemą rinkitės patogią avalynę, elegantiškai gali atrodyti ne tik aukštakulniai, bet ir batai lygiu padu. Ilgaaulius avėkite prie suknelių, sijonų ar siaurų kelnių, o trumpučius aulinukus prie platesnių bei tiesaus silueto kelnių. Tendencingas šio sezono akcentas – sagtys, jomis dekoruojama ir avalynė, ir rankinės.

Ilgaauliai
Ilgaauliai "Aldo"; Aulinukai "Aldo", ALDO
gamintojo ir A. Balvočiaus nuotr.

Užsakymo nr.: PT_63258002

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis