Blogiausi apsipirkimo įpročiai, kurių reikėtų atsikratyti iki sulaukiant 40-ies

Geriausias būdas atsikratyti blogų apsipirkimo įpročių yra pirmiausiai juos atpažinti, tuomet pradėti pastebėti ir, galiausiai, visiškai atsisakyti.

Naujųjų metų pradžia yra puikus laikas atkreipti dėmesį į įsisenėjusius, mums neigiamą įtaką darančius įpročius, jų atsikratyti ir 2018-uosius metus praleisti ne tik pozityviau, bet ir tikslingiau. Simboliška, kad tai sutampa su didžiausiais metų išpardavimais, viliojančiais pilnomis lentynomis nupigintų prekių. Mėgstančioms apsipirkti moterims nėra nieko smagiau, nei įsigyti naują, žavingą drabužį ar papuošalą, tačiau ne visuomet pirkiniai atneša tik geras emocijas. Atrinkome kelis blogus įpročius, kurių vertėtų atsisakyti toms, kurios šiais metais norėtų apsipirkinėti racionaliau.

Vida Press

VAIKYTIS KIEKVIENOS NAUJOS MADOS

Anksčiau mados pasaulyje egzistavo du arba trys sezonai ir per metus pasirodydavo tik tiek kolekcijų, dabar masinės mados parduotuvėse būna net iki šimto mikro sezonų per metus! Sunku paneigti, kad atrodyti moderniai yra svarbu, bet vaikantis kiekvienos tendencijos kyla pavojus visiškai pamesti galvą, juk kainos daugelio mėgstamuose drabužių parduotuvių tinkluose yra gan prieinamos. Jei norite neprarasti mados pulso, domėkitės tendencijomis ir iš jų išgryninkite tik tas, kurios jūsų stiliui yra artimiausios. Per sezoną įsigijusi kelis madingus, jūsų garderobą harmoningai papildančius drabužius atrodysite stilingai ir neišleisite visų savo pinigų gaminiams, kuriuos apsivilksite vos kartą.

PIRKTI DRABUŽĮ TIK TODĖL, KAD JIS NUPIGINTAS

Vidurio sezono išpardavimus veja didieji viso sezono išpardavimai, o kai šie pasibaigia, prasideda įvairios ypatingos nuolaidos ir išskirtiniai pasiūlymai. Deja, bet dažniausiai tai, kas atrodo gera proga pigiau apsipirkti, iš tiesų yra dar vienas gudrus būdas bereikalingai patuštinti jūsų piniginę. Prieš pirkdama daiktą, padėtą „Išpardavimo“ skyriuje, gerai pagalvokite, ar tikrai pirktumėte jį, jei jo kaina būtų tokia, kokia buvo prieš nupiginimą.

INVESTUOTI NE Į KOKYBĘ, BET Į EMOCIJĄ

Neįgudusios apsipirkinėtojos parduotuvėje pirmiausiai dėmesį atkreipia į vaiskias spalvas, įdomias formas, originalias dekoro detales ir, kartu, naujas tendencijas. Pagautos stiprios emocijos, galime pamiršti tokią „smulkmenėlę“ kaip produkto audinio sudėtis, pasiuvimo kokybė ir, galiausiai, prekių ženklo patikimumas. Vis dėlto pastarosios drabužio savybės ir yra pačios svarbiausios, nulemiančios beveik visą pirkinio vertę. Žinoma, patrauklus dizainas taip pat yra labai svarbus, bet kam pirkti drabužį, kurį dėl prastos kokybės apsivilkti galėsite vos kelis kartus?

APSIPIRKINĖJIMU TAISYTI BLOGĄ NUOTAIKĄ

Sėkmingas, daug emocinio pasitenkinimo teikiantis pirkinys gali sukelti į euforiją panašią emociją, tad nieko keisto, kad kai kurios moterys įpranta tokiu būdu taisyti savo blogą nuotaiką. Susipykote su vyru? Geriau pasijausti padės seksuali suknelė. Aprėkė vadovė? Nuotaiką pataisys naujas tušas. Kankina PMS? Padės nauji bateliai. Tik ar šie laikini problemos sprendimo būdai duos mums daugiau, nei tik trumpalaikį džiugesį? Greičiausiai ne, tad pasistenkite tokio tipo apsipirkimo nepaversti įpročiu – jis jums gali daug kainuoti ir neatnešti jokios apčiuopiamos naudos.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis