Beata Tiškevič su mylimuoju tapo žiemos kolekcijos modeliais

Prieš kelias dienas savo pirmąją knygą pristačiusi Beata Tiškevič pirmą kartą mados fotosesijoje pozavo kartu su savo mylimuoju. Charizmatiškoji pora neseniai skaičiavo ir pirmuosius draugystės metus.

Internetinę drabužių, avalynės ir aksesuarų parduotuvę „Newmood“ jau nuo pirmos reklaminės kampanijos su televizijos laidų vedėja Indre Kavaliauskaite-Morkūniene lydi mintis, kad stilius yra visuma. Šią tradiciją komanda tęsė ir žiemos fotosesijoje, kurios herojais tapo aktorė, žurnalistė ir rašytoja Beata Tiškevič ir jos širdies draugas, režisierius Saulius Baradinskas.

Gamintojo archyvas

Prieš kelias dienas savo pirmąją knygą pristačiusi B. Tiškevič pirmą kartą mados fotosesijoje pozavo kartu su savo mylimuoju. Charizmatiškoji pora neseniai skaičiavo ir pirmuosius draugystės metus.

Gamintojo archyvas

„Daug kartų gyvenime esu pozavusi fotosesijoje viena. Tai buvo taip nuobodu palyginus su tuo, ką patyriau, fotografuodamasi kartu su Sauliumi. Jam tai buvo pirma visą dieną užtrukusi mados fotosesija. Tačiau jis ne tik tobulai su viskuo tvarkėsi, bet ir man arbatos spėdavo atnešti. Mes su Sauliumi visur esame komanda ir man džiugu tai kas kartą vis iš naujo atrasti“, – įspūdžiais dalinosi B.Tiškevič.

Gamintojo archyvas

Paslaptingas, žiemą ištuštėjęs Jakiškių dvaras fotosesijai pasirinktas neatsitiktinai. Kolekcijos modeliai čia laukiami svečiai, nes legendomis apipintame dvare praleido ne vieną vasaros savaitgalį.

Gamintojo archyvas

„Apie dvarą sužinojome iš Beatos ir Sauliaus nuotraukų socialiniuose tinklalapiuose. Šis dvaras labai artimas mūsų fotosesijos herojams, dėl to siekdami kuo natūralesnės modelių, stiliaus ir lokacijos sintezės, net nesvarstėme kitų alternatyvų“, – apie pasirinkimą pasakojo prekės ženklo komunikacijos vadovė Kamilė Bukauskaitė.

Gamintojo archyvas

Jau metus kartu esančiai porai įsimylėjimo jausmo prieš fotokamerą vaidinti nereikėjo. Jie ir kasdieniame gyvenime daug stengiasi dėl savo santykių.

Gamintojo archyvas

„Mokomės atsiprašyti, nusileisti, kalbėtis, prisigalvoti naujos veiklos, kurios galėtume imtis kartu. Mes esame labai atviri vienas kitam. O tai suartina, – prisipažįsta B. Tiškevič. – Saulius yra dovana man. Ir stengiuosi to neužmiršti, džiaugtis ja kasdien.“

Gamintojo archyvas

Kurdami fotosesijos įvaizdžius stilistai siekė ne tik atskleisti ryškiausias sezono tendencijas, bet ir pritaikyti jas žinomai menininkų porai. Eklektiški deriniai, ryškios spalvos, dirbtinis kailis, gobeleną primenantys audiniai, aksomas ir šiurkšti oda puikiai tiko charizmatiškiesiems fotosesijos herojams.

Gamintojo archyvas

„Fotosesijoje vilkėti drabužių deriniai man labai patiko. Tai įkvėpė persvarstyti savo drabužių spintą ir į ją priglausti kažką naujo. Po šios fotosesijos net įsigijau aulinukus, su kuriais pozavo Saulius. Taip pat, labai patiko idėja derinti apvalius auskarus su berete. Fotosesijoje iš naujo atradau tamsius lūpų dažus“, – džiaugėsi žinoma aktorė.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis