Ateinantis sezonas siūlo: vyriškos kelnės, masyvūs megztiniai ir sodrios spalvos

Londono mados savaitė atnešė ne tik jai būdingų chaotiškų modelių, bet ir santūrų minimalistinį įvaizdį. Kokias stilingas naujienas galime pritaikyti jau šiandien?

Tarp Londone pristatytų kolekcijų vyrauja šiurkštus, bet tuo pat metu ir jausmingas biuro darbuotojos įvaizdis. Kitą sezoną itin madingos bus vyriško silueto, ties liemeniu klostytos kelnės iš kostiuminio audinio. Prie jų derinamos šilkinės palaidinės arba tarytum per dideli minimalistinių formų megztiniai. Taip pat išpopuliarės pridengtas kaklas, stilingosioms patariama įsigyti šiltą golfą ar pasirišti margintą skarelę.

"DAKS", "Paul Smith", "Topshop Unique"
Scanpix

"Mary Katrantzou"
Sipa Press/Scanpix

"Mary Katrantzou", "Topshop Unique", "Paul Smith"
Scanpix

Šį rudenį karaliavo juoda, vyno raudonumo ir įvairių brangakmenių spalvos, ateinantį pirmenybę teiksime panašiems atspalviams, tik spalvos bus sodresnės, gilesnės. Tarp madingųjų - ir pilki ar įvairiais pilkais tonais marginti audiniai. Pasak dizainerių, reikėtų rinktis kontrastingus derinius: tamsiai mėlyna, raudona ir ruda, pilka, juoda ir vyno raudonumo, violetinė, mėtų ir safyrų bei panašūs drąsūs junginiai.

"DAKS"
Sipa/Scanpix

"DAKS", "House of Holland", "Mary Katrantzou"
Scanpix

"Paul Smith" 2013-2014 m.
Sipa Press/Scanpix

"Paul Smith" 2013-2014 m.
Sipa Press/Scanpix

"Matthew Williamson", "DAKS", "Paul Smith"
Scanpix

Būsimą šaltąjį sezoną stilingiausi – kelnių, palaidinių bei megztinių ansambliai, tačiau neprašaus pro šalį ir mėgstančiosios sukneles. Londono mados savaitėje išryškėjo 2 skirtingi ir tendencingi siluetai. Toms, kurios turi pavydėtiną figūrą, puikiai tiks siauros prigludusios suknelės, kitos galės rinktis iš gausybės liemenuotų su platesniais sijonais.

"L'Wren Scott"
Sipa Press/Scanpix

"Paul Smith" 2013-2014 m.
Sipa Press/Scanpix

"DAKS", "Matthew Williamson", "L'Wren Scott"
Scanpix

Pagrindinis kolekcijas vienijantis elementas – santūrumas ir minimalistinė elegancija, kuri pabrėžia moteriškumą. Taigi, jau šiandien galime ieškoti vyriško kirpimo kelnių, masyvių megztinių ir sodrių spalvų drabužių bei aksesuarų.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis