Aplenkite kitas: 2018 m. tendencijos, kurias galite pritaikyti jau dabar

Kai pavasarį pristatomos rudens kolekcijos, o rudenį - pavasario, norom nenorom savo drabužinėse geidžiame matyti jau kito sezono daiktus. Ką gi, šį kartą žvilgtelėkite į keturias 2018 m. pavasario ir vasaros tendencijas, kurias drąsiai galite prisitaikyti ir dabar.

1. ILGI ŠVARKAI

Kitą sezoną standartiniai klasikiniai švarkai ilgės - sieks žemiau klubų. Madingi bus laisvesni, nors ir liemenuoti siluetai. Greičiausiai girdėjote mados taisyklę, kad platesnis drabužis turėtų būti derinamas su labiau prigludusiu, pavyzdžiui, oversized megztinis ir siauri džinsai. Dabar šią taisyklę pamirškite, ilgesnius švarkus siūloma vilkėti prie plačių maksi ilgio ar patrumpintų kelnių. Kitas rudenį sušalti neleisiantis derinys - švarkas žemiau klubų ir laisvas midi ilgio sijonas. Madingąjį švarką atšalus orams galėtų atstoti ir ilgesnė elegantiška liemenė.

SIPA/Scanpix nuotr.

Liemenė su kailiu 129,99 Eur; Kelnės (juodos) 44,99 Eur; Kelnės 74,99 Eur; Liemenė 89,99 Eur, APRANGA
Bateliai ALDO

2. COLORBLOCKINGAS

Ne tik kitą, bet ir šį sezoną madingos ryškios, žvilgsnius kaustančios spalvos. Visgi rudenį vyrauja vienspalviai deriniai, o 2018 m. pavasarį dizaineriai kvies skaidyti aprangą kontrastingų spalvų blokais. Nepasiduokite pilkam rudeniui ir jau dabar drąsiai vilkėkite skirtingų sodrių spalvų drabužius. 2017-2018 m. šaltojo sezono favoritės: grenadino raudona, laimų geltonai žalia, klevų sirupo ruda, rugiagėlių ir naktinio dangaus mėlyna, karališka bordinė ir tamsi turkio žalia (dark teal).

SIPA/Scanpix nuotr.

Švarkelis 89,99 Eur; Golfas 17,99 Eur; Kelnės 69,99; Diržas 19,99 Eur, APRANGA
Bateliai ALDO

3. NAUJI PASTELINIAI ATSPALVIAI

Ką tik kalbėjome apie ryškias spalvas, bet greta jų kitą pavasarį pamatysime ir galybę pastelinių. Pastarosios idealiai tinka žiemos periodui, kai už lango krintant sniegui norisi apsigobti šiltais mezginiais, kašmyru ar vilna. Pasteliniai atspalviai šiltiems audiniams ir minkštiems kailiams suteikia dar daugiau jaukumo ir romantikos. Būsimo pavasario hitais jau dabar pripažinti švelnūs rožinio kvarco, dūminės rausvos, baby pink, alyvų, ametistų ir levandų atspalviai. Artėjančiai žiemai įsigykite pastelinio atspalvio paltą, kailinukus, kepurę, pirštines ar madingiausią šio sezono aksesuarą - kailio apykaklę.

SIPA/Scanpix nuotr.

Suknelė (rausva) 79,99 Eur; Diržas 19,99 Eur; Suknelė (žydra) 74,99 Eur; Palaidinė 39,99 Eur; Šalikas 24,99 Eur, APRANGA

4. PLASTIKAS

Esate ne romantikos, o griežtesnio, pavyzdžiui, futuristinio stiliaus gerbėja? Tuomet greičiausiai jau žinote, kad 2017 m. rudenį su garsiausiomis fanfaromis grįžo laku žvilganti oda ar ją imituojantys audiniai ir blizgus lateksas. Pavasariop ši tendencija (ji vadinama matrix), transformuosis į kiek lengvesnę versiją - plastikinius perregimus ar spalvotus drabužius ir aksesuarus. Plastikas - idealus palydovas lietingu oru, o būtent toks ir vyrauja rudenį. Žvilgus lietpaltis, plastikinė rankinė ar bateliai tikrai pravers.

SIPA/Scanpix nuotr.

SIPA/Scanpix nuotr.

Lietpaltis 79,99 Eur; Kelnės 39,99 Eur, APRANGA
Bateliai ALDO

Užsakymo nr.: PT_76107097

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis