Aksesuaras, be kurio savo vasaros garderobo neįsivaizduoja nė viena stilinga moteris

Pasirodžiusi vasaros saulė kviečia išsitraukti šiltajam sezonui tinkančius aksesuarus. Turbūt madingiausi šio vasaros atributai – pinta skrybėlė, rankinė ir bateliai pintu padu.

Ar yra labiau vasara kvepiantis aksesuaras, nei pintas krepšys? Laikai, kuomet jis buvo laikomas išimtinai paplūdimiui skirtu daiktu – jau seniai praeityje. Dabar stilingos miesto moterys pinta rankine puošiasi tiek keliaudamos apsipirkti, tiek besiruošdamos valgyti vėlyvųjų savaitgalio pusryčių.

A post shared by Amlul.com (@galagonzalez) on May 30, 2017 at 10:46pm PDT

Šią vasarą madingas ne tik pintas krepšys, bet ir pinta skrybėlė bei bateliai pintu padu. Kad ir kaip bebūtų keista, jie labai universalūs ir lengvai įsilieja į pastelinių spalvų bei lengvų audinių pilną šiltojo sezono garderobą. Šiltas smėlinis atspalvis pintiems aksesuarams suteikia solidumo, taigi priderinti prie laisvalaikio drabužių jie atrodo rafinuotai, o elegantiškam ansambliui suteikia žaismingo nerūpestingumo.

Su kuo derinti pintus aksesuarus? Svarbiausia – į įvaizdžio kūrimą nežiūrėkite per daug rimtai. Venkite labai vientiso stiliaus, daug geriau atrodysite jei į savo vasaros derinius įvesite šiek tiek eklektikos. Stilingai atrodys pintas krepšys, derinamas su prabangaus audinio (pavyzdžiui: šilko) palaidine, ar espadrilės, avimos kartu su midi ilgio languotu sijonu. Vasara yra atostogų, laisvalaikio gamtoje metas, taigi šiuo laiku į savo aprangą pažiūrėkite per nerūpestingumo prizmę.

1. SAVAITGALĮ PINTI AKSESUARAI BUS NEPRALENKIAMI, PINTAS KREPŠYS IR PINTA SKRYBĖLĖ DERĖS TOBULAI

Gamintojų nuotr.


2. PAPLŪDIMYJE PINTA, PLAČIAKRAŠTĖ SKRYBĖLĖ ATLIKS DVIGUBĄ FUNKCIJĄ: SAUGOS NUO ŽALINGŲ SAULĖS SPINDULIŲ IR STILINGAI ATRODYS



Gamintojų nuotr.


3. PINTĄ RANKINĘ DERINKITE SU GRIEŽTO STILIAUS, KLASIKINIAIS MARŠKINIAIS IR RAMIAI SAU KELIAUKITE Į DARBĄ



Gamintojų nuotr.


4. JEI PAJŪRYJE NORITE AVĖTI BATUS SU PLATFORMA, TEGU JŲ PADAS BŪNA PINTAS – JIS AKIMIRKSNIU SUKURS ATOSTOGŲ NUOTAIKĄ



Gamintojų nuotr.

Parengė Vika Paškelytė

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis