8 stilingos idėjos, kaip atnaujinti aprangą

Kiekvieną sezoną savo spintas papildome vis naujais pirkiniais. Šį rudenį mada siūlo tiek idėjų, kad gali apsisukti galva. Tad atrinkome 8 stilingus pirkinius, kurie tiks daugeliui moterų.

1. MEGZTA SUKNELĖ

Prigludusi megzta suknelė dailiai atrodys tiek dieną, tiek vakare. Trumpesnę derinkite prie ilgaaulių arba batų superilgais aulais, o midi ilgio - prie trumpučių aulinukų storu kulnu. Megzta suknelė dailiai pabrėš kūno linkius, atrodysite moteriškai, bet nė žymelės vulgarumo. Jei dėl linkių nerimaujate, tiesiog užsimeskite ilgą švarko tipo liemenę - figūra kaipmat padailės.

Suknelė SILVIAN HEACH, 109 Eur, APRANGA. Gamintojo ir Vida Press nuotr.

2. ANSAMBLIS

Rudenį grįžta sarafanų mada, o ypač suknelės ir megztinio aukštu kaklu derinys. Įsigyti sarafaną verta, nes kaskart po juo vilkėdama kitą palaidinę ar megztinį, sukursite naują įvaizdį.

Suknelės ir megztinio ansamblis, SILVIAN HEACH, 129 Eur, APRANGA. Gamintojo ir Vida Press nuotr.

3. VAKARO NĖRINIAI

Pabodo maža juoda suknelė? Tuomet laikas įsigyti šį tą drąsesnio. Pasimatuokite įvairių raudonų ir bordinių atspalvių suknias - išryškinsite moteriškumą, atrodysite gundančiai, solidžiai. Jei norisi įvaizdį sušvelninti, ieškokite nėriniais dabintos suknelės. Tokia vakaro aprangai suteiks romantikos.

Suknelė, SILVIAN HEACH, 139 Eur, APRANGA. Gamintojo ir Vida Press nuotr.

4. PALAIDINĖ AUKŠTU KAKLU

Šįmet, išryškėjus rūmų stiliaus tendencijai, grįžo nėriniai, raukiniai ir palaidinės aukštu kaklu. Šios aprangai suteiks prabangos, ypač tiks prie kelnių kostiumo. Juk klasikiniai balti marškiniai matyta jau tiek kartų! Kaklą dengianti palaidinė tarsi prikels kostiumą naujam gyvenimui. Dar šauniau, jei palaidinės rankogalius ištrauksite iš po švarko - atrodysite it tikra dama.

Palaidinė, SILVIAN HEACH, 54,99 Eur, APRANGA. Gamintojo ir Vida Press nuotr.

5. MADINGA ODINĖS STRIUKĖ

Tiesa, kad paprastos odinės baikerių striukės vis dar madingos. Bet pamažu ateina ir nauja banga - įdomesnės šių striukių variacijos. Tai gali būti siuvinėta, ištapyta, metalizuoto efekto ar iš skiautelių susiūta oda. Tokia bus ne mažiau universali nei paprasta, bet atrodys šiuolaikiškiau ir originaliau.

Odinė striukė, SILVIAN HEACH, 119 Eur, APRANGA. Gamintojo ir Vida Press nuotr.

6. KAILIS

Rinkitės tokią, kailio detalę, kurią galėsite pritaikyti prie daugybės aprangos variantų. Idealus pasirinkimas - kailinė liemenė. Šią galėsite vilkėti ir ant suknelės, ir megztinio, o jei nebijote mados netikėtumų - ir ant palto.

Liemenė, SILVIAN HEACH, 109 Eur, APRANGA. Gamintojo ir Vida Press nuotr.

7. PASTELINIS PALTAS

Pavargote nuo niūrios rudeninės paletės? Pagyvinkite ją pavasariu alsuojančiais tonais! Pastelinės spalvos kuo puikiausiai derės prie neutralių rusvų, pilkų ir žemės atspalvių, suteiks įvaizdžiui energijos, gaivumo.

Puspaltis, SILVIAN HEACH, 109 Eur, APRANGA. Gamintojo ir Vida Press nuotr.

8. ŠILTI PŪKAI

Na o toms, kurioms artimesnis laisvalaikio ir sportinis stilius, šį sezoną dizaineriai siūlo pūkines striukes. Jos patogios, minkštos, o svarbiausia - itin šiltos. Su tokia nebus baisūs nei rudeniniai vėjai, nei žiemos sniegai. Beje, pataikysite ir koja kojon su mada.

Striukės, SILVIAN HEACH, 89,90 Eur ir 109 Eur, APRANGA. Gamintojo ir Vida Press nuotr.

Užsakymo nr.: PT_72653584

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis