8 madingiausios pavasario suknelės

Kaipgi šiltasis sezonas be moteriškiausio drabužio - suknelės? Kaip ir batelių, suknelių spintoje per daug nebus, todėl žvilgtelėkite, kokiomis verta papildyti drabužinę šį sezoną.

1. MARŠKINIAI

Marškinių tipo suknelė - vienas universaliausių drabužių, tinkantis daugybei progų. Laisvalaikiu prie tokios suknelės avėkite sportinius batelius, darbe - patogius oksfordus, o šventėje - elegantiškus aukštakulnius.

Vida Press, AFP/Scanpix nuotr.

2. PRERIJOS

Ar pamenate TV serialą "Namelis Prerijose"? Šis stilius prisikelia naujam gyvenimui, itin madingos palaidinės ir suknelės aukšta apykakle, siūtos iš nėrinių, smulkiomis gėlytėmis margintų audinių ar puoštos gausiomis raukinių eilėmis. Prerijų suknelė - idealus drabužis saulėtoms vasaros dienoms.

Suknelė SILVIAN HEACH, APRANGA; Vida Press, SIPA/Scanpix nuotr.

3. DENIMAS

Kaip ir praėjusį pavasarį, madingos džinsinės suknelės. Vyrauja įvairūs stiliai, nuo sportinio, minimaistinio iki etno. Atšilus orams, denimo suknutes drąsiai vilkėkite ne tik laisvalaikiu, bet ir vakarėliuose.

Mavrixonline/Scanpix, Vida Press nuotr; Suknelė TOM TAILOR, APRANGA

4. ASIMETRIJA

Šį kartą kalbame ne apie asimetrišką suknelės apačią, bet rankoves. Jeigu anąmet buvo madinga apnuoginti pečius, dabar reikėtų dairytis suknelės, kuri atidengtų vieną petį arba apskritai turėtų tik vieną rankovę. Itin tendencinga detalė - viena tarsi specialiai atplėšta rankovė.

AFP/Scanpix, Vida Press nuotr.

5. GĖLĖS

Nors 2017 m. pavasarį ir vasarą madingi įvairūs gėlių raštai, dominuos smulkiais gėlių žiedeliais išmarginti audiniai. Kad ir kokį gėlių marginį rinktumėtės, nebijokite prie tokios suknelės derinti ir gėlėtų batelių arba rankinės. Nuo-iki žydintis įvaizdis yra viena žaismingiausių pavasario tendencijų.

Suknelės SILVIAN HEACH, APRANGA; Reuters/Scanpix nuotr.

6. SPALVOS

Be abejo, kuo daugiau saulės, tuo dažniau norisi iš spintos traukti šį tą ryškesnio, energingesnio. Sodrios, žvilgsnius kaustančios spalvos - pavasario ir vasaros favoritės. Neprašausite įsigijusi ryškią vienspalvę suknelę. Tokia greitai nepabos, nes derindama įvairių stilių aksesuarus, galėsite sukurti daug skirtingų derinių. Sezono spalvos: sodri rožinė, citrinų geltona, vaiski oranžinė, raudona ir ultramarino mėlyna.

Suknelės VILA ir YASS, APRANGA; AP/Scanpix nuotr.

7. RAUKINIAI

Šįmet raukiniais dekoruojamos ne tik suknelės, bet ir daugybė kitų drabužių: kelnės, palaidinės, marškiniai, džinsai, švarkai. Raukinių detalėmis puošta suknelė suteiks įvaizdžiui romantikos, švelnumo, tai dailus pasirinkimas vakarienei su mylimuoju ar vasaros šventėms.

Reuters/Scanpix, Vida Press nuotr.

8. KLOSTĖS

Praėjusį sezoną itin išpopuliarėjo gofruoto audinio sijonai. Dabar ši tendencija tęsiasi, tačiau klostelės smulkėja, atsiranda pavienių klostavimo elementų ties krūtine, apykakle. Gofruotu audiniu suknelėms suteikiamas madingas skulptūriškumas - kai kurių dizainerių klostymai net primena popierinius origamio lankstinius.

Suknelės KIMI ir SILVIAN HEACH, APRANGA; Sipa Press, AFP/Scanpix nuotr.

Užsakymo nr.: PT_74415240

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis