7 stilingų moterų įpročiai, kurie jas išskiria iš kitų

Kai kurios moterys, rodos, sugeba apsivilkti pirmą po ranka pasitaikiusį drabužį ir vis tiek atrodyti stilingai. Kaip joms tai pavyksta? Jas vienija keli slapti įpročiai...

Parduotuvės lūžta nuo madingiausių drabužių, o internetas – nuo idėjų, kaip juos vilkėti. Tad kodėl gatvės nėra pilnos nepriekaištingai stilingų moterų? Atsakymo nereikia ieškoti toli, tiesiog atkreipkite dėmesį į stilingiausią savo kolegę, draugę ar šeimos narę. Turbūt ji neatrodo kaip nužengusi iš reklaminės mados kampanijos, greičiau atvirkščiai, išties stilingos moterys dažniausiai nesudaro įspūdžio lyg per daug rūpintųsi dėl naujausių tendencijų ar savo aprangos tobulumo. Vis dėlto joms pavyksta atrodyti skoningai, įdomiai ir keliančiai pasigėrėjimą. Tai ir yra tos, iš kurių reikėtų semtis įkvėpimo. Tik kaip joms tai pavyksta?


Nuo slaptų drabužių derinimo triukų iki kruopštaus pasiruošimo, štai septyni įpročiai, kuriuos turi stilingos moterys.


1. Jos rengiasi ne kitiems, bet sau


Sakoma, kad nors dalis moterų rengiasi dėl vyrų, dauguma tai daro dėl… kitų moterų. O jei pabandytumėte rengtis dėl savęs ir tik sau? Būtent tai ir yra tikrasis stilius – ne tas, kurį pamatėte tinklaraštyje ar mados žurnale, o tas, kurį sukūrėte pati sau. Juk tik jūs žinote, kokie drabužiai jus daro laimingiausia ir ką vilkėdama jaučiatės geriausiai. Šis vidinis pojūtis yra matomas ir išorėje, kad ir ką bevilkėtumėte.


Vida Press


2. Jos ruošiasi iš anksto


Ne visos moterys sugeba kitos dienos drabužių derinį pasiruošti iš vakaro, tačiau tai – vienas puikiausių būdų detaliai apgalvoti kitos dienos stilių ir išvengti nereikalingo rytinio streso. Duodama sau laiko suplanuoti dienos įvaizdį beveik garantuotai sukursite tokį, kuris leis jaustis gerai visą dieną. Jei žinote, kad nesate tas žmogus, kuris gali pasiruošti iš vakaro, bent jau pasidomėkite orų prognozėmis, tai leis mintyse pradėti dėlioti pagrindinius būsimo derinio akcentus.


3. Jos rūpinasi savo spintos tvarka


Tai yra viena pagrindinių bet kurios stilingos (ir protingos!) moters taisyklių – tvarkinga spinta. Atsikratykite įpročio drabužius mesti į krūvą, bet kaip lankstyti ar užkišti ten, kur jų nematote. Taip ne tik išvengsite „neturiu ką apsirengti” situacijų, bet ir sutrumpinsite rytinio pasiruošimo laiką. Juk kaip galite atrodyti stilingai, jei nerandate turimų drabužių arba, dar blogiau, pamirštate, kad apskritai juos turėjote?

Vida Press


4. Jos investuoja į tinkamus apatinius


Kad ir koks stilingas bebūtų vilkimas drabužių derinys, jį akimirksniu sugriauti gali aiškiai matomos kelnaičių ar liemenėlės linijos. Stilingos moterys žino, kad verta investuoti į lazeriu kirptas kelnaites, tobulai tinkančias liemenėles ir formuojančius apatinius, nes tai – kiekvieno gero įvaizdžio pagrindas.


5. Jos niekada neišduoda savo asmeninio stiliaus


Nieko blogo domėtis madomis, tačiau nebūtina kas sezoną lenktis vis naujoms tendencijoms. Stilingos moterys niekada nekeičia savo stiliaus vien tam, kad būtų madingos, jos turi individualų įvaizdį, kurį madingi drabužiai gali tik subtiliai papildyti. Suformuokite klasikinių, ilgaamžiškų ir jūsų stilių atitinkančių drabužių garderobą ir kurkite savitą, atpažįstamą stilių.


Vida Press


6. Jos turi saugų drabužių derinį


Nesvarbu, ar tai džinsai ir balti marškiniai, ar prigludusi suknelė ir vyriško stiliaus švarkas, raskite mėgstamą drabužių derinį ir paverskite jį savo uniforma. Stilingos moterys žino, kaip svarbu rasti tai, kas tinka būtent joms ir galėti tuo deriniu pasikliauti kritiniais momentais. Be to, būtent šie drabužiai taps tais, į kuriuos bus verta investuoti – juk juos dėvėsite ne kartą.


7. Jos visada atrodo šiek tiek nerūpestingai


Stilingos moterys niekada neatrodo per daug puošniai ar per daug kasdieniškai, jos visada išlaiko „aukso vidurį”. Šalia laisvalaikio aprangos jos derina brangius aksesuarus, o vilkėdamos puošnią suknelę atsisako ryškaus makiažo ir leidžia laisvai ant pečių kristi plaukams. Laisviau žiūrėkite į savo stilių, atsisakykite minties pasiekti tobulybę ir vietoj jos kurkite savitą, tik jums tinkantį įvaizdį.


Vida Press


Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis