7 stiliaus pamokos iš amžinai stilingos Carrie Bradshaw

Serialo „Seksas ir miestas” herojė Carrie Bradshaw tapo stiliaus įkvėpimu daugybei pasaulio moterų. Nors serialas pasirodė prieš beveik du dešimtmečius, šios stiliaus ikonos įtaka jaučiama iki šiol. Išskyrėme 7-ias svarbiausias stiliaus pamokas, kurių mus išmokė aktorės Sarah'os Jessica'os Parker įkūnyta C. Bradshaw.

DERINKITE IŠ PIRMO ŽVILGSNIO NEDERANČIAS SPALVAS

Vienas svarbiausių C. Bradshaw stiliaus bruožų – drąsiai eksperimentuoti su skirtingų faktūrų, raštų ir spalvų drabužiais. Ji derina beveik neoninę salotų spalvą su tokia pat ryškia vyšnių spalva, rombus su dryžiais, floristikos raštus su pop meno motyvais... Ir visada atrodo puikiai.


BET KURĮ DRABUŽĮ PRITAIKYKITE SAU

Net ir sušlapusi vilkėtą suknelę ir priversta persirengti savo draugo marškiniais, Carrie nepraranda savito stiliaus. Didelio dydžio marškiniai, ties liemeniu suveržti diržu, ne tik išryškina gražias moters kojas bei liauną liemenį, bet ir atrodo labai stilingai. Ypač – kai yra vilkimi su jos mėgstamais aukštakulniais.


IŠSIRINKITE MĖGSTAMĄ AKSESUARĄ IR PAVERSKITE JĮ SAVO STILIAUS SKIRIAMUOJU ŽENKLU

Ši herojė serialo gerbėjams yra žinoma kaip tikrų tikriausia šilkinės skarelės mylėtoja. Ji šį universalų aksesuarą išnaudoja šimtu procentų: ryšėdama ant kaklo, galvos, rankos dilbio ar žąsto. Savaip pritaikydama mėgstamą aksesuarą jį Carrie pavertė savo stiliaus akcentu.


KAI NORITE PADARYTI ĮSPŪDĮ, RENKITĖS NUO GALVOS IKI KOJŲ BALTAI

Balta spalva visada elegantiška, tačiau balta nuo galvos iki kojų gali atrodyti šiek tiek konservatyviai. Kaip visada, stiliaus taisykles laužanti Carrie prie balto kostiumėlio, baltų perlų bei baltų pirštinaičių priderinio dryžuotą palaidinę, šiek tiek netvarkingai suimtus plaukus bei minimalų makiažą, taip šį derinį paversdama moderniu ir labai stilingu.


NEBIJOKITE PRIPAŽINTI, KAD NERŪPESTINGAS STILIUS – NE JUMS

Carrie Bradshaw atvirai pareiškė, kad mada jai – svarbiau nei maistas (kas gali pamiršti jos teiginį apie tai, kad tik atvykusi į Niujorką ji vakarienei skirtus pinigus verčiau išleisdavo žurnalui „Vogue”?). Tad kodėl to neparodžius savo drabužiais? Ši herojė tai darė gerai apgalvotais deriniais, gudriu aksesuarų panaudojimu bei akivaizdžiu dėmesiu detalėms.


JUODA LIEMENĖLĖ GERAI ATRODO NE TIK PO JUODAIS DRABUŽIAIS

Pagrindiniu stiliaus akcentu gali tapti kokybiška rankinė, nuostabūs batai arba... juoda liemenėlė. Carrie daug eksperimentavo su drabužių sluoksniavimu, o vienas mėgstamiausių jos stiliaus triukų: perregimų drabužių atidengti minimalistinio stiliaus apatiniai. Ypač stilingai atrodo juoda liemenėlė, matoma iš po perregimos suknelės.


SLUOKSNIUOKITE SKIRTINGO DYDŽIO DRABUŽIUS

Carrie Bradshaw deriniai – visada įdomūs ir stilingi. Net ir vilkėdama tik juodos ir baltos spalvų rūbus, ji atrodo moderniai ir išskirtinai. Taip yra dėl to, kad ji meistriškai sluoksniuoja skirtingų proporcijų drabužius, taip sukurdama stilingą, laikui nepavaldų stilių.

A post shared by Every outfit on Sex & the City (@everyoutfitonsatc) on Jan 16, 2017 at 10:04am PST


Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis