6 stilingi sezono pirkiniai, puikiai tiksiantys išraiškingų figūrų moterims

Atrodyti ir jaustis puikiai gali įvairių dydžių drabužius vilkinčios moterys. Domėkitės sezono tendencijomis, neribokite savęs įprastais pasirinkimais ir eksperimentuokite stiliaus idėjomis. Siūlome 6 sezono pirkinius, padėsiančius kiekvienai koreguoti figūros linkius ir atrodyti stilingai.

Prekių ženklo GERRY WEBER kolekcijos išsiskiria preciziškumu ir vokiška kokybe. Dizainas atitinka naujausias sezono tendencijas, sau tinkančius modelius čia ras skirtingų figūrų moterys. GERRY WEBER galite rinktis iš 38, 40, 42, 44, 26 bei 48 dydžių, o linijoje SAMOON by GERRY WEBER – 48 bei 50 dydžiai. Tai stilius, skirtas išraiškingų linkių moterims, norinčioms atrodyti šiuolaikiškai, elegantiškai ir nebijančioms modernių sprendimų.

Idealūs džinsai

Išraiškingų figūrų moterims nereikėtų atsisakyti džinsų. Tai daugeliui pritaikomos ir kūno linkius tobulinančios kelnės. Rinkdamasi džinsų modelį atkreipkite dėmesį ar jie tinkamai formuoja sėdmenis, dailiai priglunda, nevaržo judesių. Tokius mūvėdama jausitės patogiau, atrodysite dailiau. Juos galėsite derinti prie skirtingų stilių aprangos, nuo laisvalaikio iki elegantiškos.

Šį pavasarį džinsų tendencija ypač ryški, madingas ties klubais prigludęs ir nuo kelių platėjantis flare modelis, laisvesnis boyfriend stiliaus kirpimas, aukštintas liemuo ar siauresni skinny džinsai. Tendencijų aukštumose ir kiti denimo drabužiai: sijonai, kombinezonai, marškiniai, suknelės. Neatsisakykite idėjos derinti kelių skirtingų džinsinio audinio drabužių – toks duetas šiltąjį sezoną vienas madingiausių.

GERRY WEBER, gamintojo nuotr.

Drabužiai ir aksesuarai GERRY WEBER, gamintojo nuotr.

Moteriška suknelė

Kartais norisi pasipuošti, atrodyti romantiškiau, moteriškiau. Pabrėžti moteriškumą galite vasariška, pranašumus akcentuojančia suknele. Prekių ženklo GERRY WEBER kolekcijose rasite įvairių suknelių modelių, atitiksiančių jūsų pamėgtą įvaizdį. Pirmenybę teikiančioms griežtesniam stiliui – grafiškos, geometrinių marginimų, romantikėms – pastelinės, margintos tapybiškais raštais ar gėlių žiedais. Pastarasis marginimas vadinamas sezono pažiba, gėlėti audiniai ne tik padės atrodyti moteriškiau, bet ir kurs vasariškai gaivų įvaizdį.

Jei jūsų figūra primena smėlio laikrodį, rinkitės prigludusią liemenuotą suknelę, toks siluetas akcentuos moteriškus linkius, juos dailins. Jei talija nėra išraiškinga (liemuo tiesus), atkreipkite dėmesį į skirtingus audinio marginimus, pavyzdžiui, priekyje ir šonuose, taip pat liemens formavimą klostėmis, įžambiomis siūlėmis – visa tai kurs moteriškesnius linkius. Ieškančioms suknelės, kuri maskuotų pilvuką, tiks tiesus kirpimas. Norinčioms paslėpti plačius klubus siūlome ties liemeniu įsiuvais formuotas, o žemyn lengvomis klostėmis krintančias sukneles.

GERRY WEBER, gamintojo nuotr.

Drabužiai ir aksesuarai GERRY WEBER, gamintojo nuotr.

Elegantiškas švarkas

Vienas pagrindinių garderobo drabužių – nepriekaištingas švarkas. Elegantiški, griežtesnio stiliaus švarkai tarsi įrėmina figūrą ir iš naujo suformuoja siluetą. Skulptūriškas dizainas ypač tiks norinčioms padailinti viršutinę kūno dalį. Paslėpti pilvuką ir įgauti moteriškesnį liemenį padės laisvai krintančios palaidinės ir atsegto liemenuoto švarko derinys.

Ieškodama jūsų figūrai tinkamo švarko, atkreipkite dėmesį į kirpimą, audinio spalvą, marginimą. Formuotas įsiuvais arba dėliotas iš spalvinių blokų dailins taliją. Raštuotas suteiks aprangai gyvumo, tiks platesnių klubų moterims, nes telks dėmesį ties viršutine kūno dalimi. Trumpas tiesus siūlomas ieškančioms universalaus sprendimo. Šis siluetas yra ne tik pavasario bei vasaros tendencija, bet ir stilingas pasirinkimas prie skirtingų kelnių, sijonų ar suknelių modelių.

GERRY WEBER, gamintojo nuotr.


Drabužiai ir aksesuarai GERRY WEBER, gamintojo nuotr.

Šviesi palaidinė arba marškiniai

Balti vyriško tipo marškiniai metai iš metų vadinami mados klasika, o šį pavasarį jie sulaukė išskirtinio dizainerių dėmesio. Jais žavimasi ne veltui, toks drabužis tinka bene visoms figūroms. Jei nejaukiai jaučiatės dėl pilvuko, nereikėtų vengti šviesios spalvos – tiesiog rinkitės laisvai krintančią marškinių tipo palaidinę. Toks drabužis įvaizdžiui suteikia gaivos, solidumo, o šviesi spalva puošnumo. Turėdama šviesią palaidinę arba klasikinio stiliaus marškinius galėsite sukurti daugybę skirtingų aprangos derinių. Jie stilingai atrodys ir prie sijono, ir prie džinsų, teliks pagal progą priderinti laisvalaikio arba elegantiškus aksesuarus.

GERRY WEBER, gamintojo nuotr.

Drabužiai ir aksesuarai GERRY WEBER, gamintojo nuotr.

Ryškus drabužis

Kad ir kokio dydžio drabužius vilkėtumėte, neribokite aprangos tik saugia klasika. Vienas kitas ryškesnis elementas suteiks šiuolaikiškumo, apranga atrodys ne mažiau elegantiška, bet įdomi, stilinga. Dėmesį traukiantis drabužis leis išryškinti savo pranašumus: galbūt turite dailias kojas, norite akcentuoti dekoltė zoną arba pabrėžti liemenį. Išskirtiniu elementu gali tapti ryškiaspalvis audinys, žvilgsnius traukiantys raštai, kontrastingi spalvų deriniai, originalus dizainas. Jei dažniausiai renkatės neutralią aprangą, pakaks tik vienos ryškios detalės, kad įvaizdis taptų modernesnis ir stilingesnis.

GERRY WEBER, gamintojo nuotr.

Drabužiai GERRY WEBER, gamintojo nuotr.

Pavasario puspaltis

Tai drabužis, skirtas vėsesnėms pavasario ir vasaros dienoms. Puspaltis turėtų tikti jūsų figūrai, derėti prie įvairių stilių aprangos (pavyzdžiui, laisvalaikio arba dalykinės), būti neutralus, bet modernus. Kuo puspalčio dizainas bus subtilesnis, tuo lengviau jį pritaikysite skirtingoms progoms. Šį sezoną atkreipkite dėmesį į pastelinių atspalvių gamą. Puikus pasirinkimas – universalus smėlio atspalvis, o ieškančioms įdomesnių variantų: mėtų, žydra, švelni rožinė. Beje, tokius puspalčius itin pamėgo išraiškingų figūrų aktorės. Garsios moterys dažnai vilki prigludusias, kūno linkius išryškinančias sukneles, o ant pečių užsimeta puspalčius – šis derinys akivaizdžiai dailina figūrą ir suteikia įvaizdžiui prabangos.

GERRY WEBER, gamintojo nuotr.

Drabužiai ir aksesuarai GERRY WEBER, gamintojo nuotr.

Šiandien mados pasaulis atviras visiems. Stilingomis gali būti skirtingos moterys, nesvarbu ar vilkinčios mažesnių ar didesnių dydžių drabužius. GERRY WEBER pavasario ir vasaros kolekcijose ne tik idealiai moteriškoms figūroms tinkantys, bet ir šiuolaikiški, madingi modeliai. Kad atrodytumėte puikiai, reikia tik labiau savimi pasitikėti ir drąsiau išbandyti sezono naujienas.

GERRY WEBER drabužius ir aksesuarus rasite:

VilniujeGedimino pr. 22 („Gedimino 22“), Konstitucijos pr. 7A („Europa“), Saltoniškių g. 9 („Panorama“)
Kaune – Laisvės al. 110, Karaliaus Mindaugo pr. 49 („Akropolis“)
Klaipėdoje – H. Manto g. 46
Panevėžyje – Ramygalos g. 13

Užsakymo nr.: PT_71098048

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis