6 geriausi visų laikų rankinių modeliai, kuriuos pravartu turėti kiekvienai

Žinoma, nebūtina turėti visų šešių. Užtenka ir vienos ar kelių, tačiau geriausių ir universaliausių, ir būsite pasiruošusi visiems gyvenimo atvejams.

Šie rankinių modeliai yra universalūs ir jiems negresia tapti nebemadingiems, tad laiko patikrinta rankinė – tai dar ir gera investicija.

Žinoma, ne visoms nusišypso laimė paveldėti originalią „Dior“ ar „Chanel“ rankinę iš savo mamos ar močiutės. O jei dar negalite pati investuoti į tokią ir pradėti tokios tradicijos, žvalgykitės į šias.

1. Maža juoda, ne, ne suknelė.

Kaip ir maža juoda suknelė, maža juoda rankinė yra laiko patikrinta klasika. Jei tik galite, investuokite būtent į ją, nes ši rankinė, kaip ir minėta suknelė, niekada neišeis iš mados.

Kate Bosworth
Vida Press

Universaliausias modelis – be jokių „pagražinimų“, raštų.


„H&M“


2. Talpi (smėlio spalvos) rankinė trumpomis rankenomis.

Ši rankinė – nepakeičiama kasdienė palydovė, kai reikia sutalpinti nemažai daiktų. Todėl ją ypač pamėgusios veiklios, dalykiškos, daug per dieną spėjančios moterys.

Vida Press

Jų forma dažniausiai neįmantri, rankenos trumpos, o atspalvis (pvz., smėlio) „dėkingas“ tuo, kad prie jo dera dauguma garderobo detalių (ir netgi ekstravagantiškesni, ryškesni, raštuoti drabužiai, kuriems šiaip jau nelengva rasti porą), ją nesunku derinti (ar, tiksliau, padaryti tarsi nematomą prie visko derantį priedą).

„H&M“

3. Neįmantrus nedidelis rankinukas.

Tam atvejui, kai didelės rankinės imti nesinori, tačiau tuščiomis rankomis irgi neišeina. Į ją telpa daugiau nei tik telefonas ir kortelės. Paprasta, neįmantri, su dirželiu per petį.

Vida Press
Iš prekių ženklo „Michael Kors“ archyvo

„Aldo“

4. Prabangi vakarinė delninė.

Dar mažesnė ir daug prabangesnė, skirta ypatingoms progoms ir išeigai. Gali būti iš įmantresnės, tarkime, blizgančios, odos. Su tokia net paprastesnę aprangą nesunkiai paversite vakariniu ansambliu.

Vida Press

Itin populiari vokelio forma.


„Boyy“

Verdiktas: vieną ypatingą vakarinę delninę verta turėti. Tik nepersistenkite su puošybos detalėmis!

5. Paštininko krepšys.

Talpi, nešiojama ant peties arba per petį, laisvos formos. Smėlinės rankinės alternatyva toms, kurios nemėgsta trumpų rankenų ir dalykinio stiliaus. Nešiojant šią rankinę, rankos gali būti laisvos (jei nešiosite ją per petį). Todėl ji nepakeičiama kaip laisvalaikio rankinė.



„Proenza Schouler“, net-a-porter.com

6. Ryški ir ekstravagantiška.

Kai norisi ko nors skanaus – panašiai taip būtų galima apibūdinti jausmą įsigyjant tokią rankinę. Vieną, truputį iškrintančią iš konteksto ir priverčiančią atsidurti dėmesio centre, – ryškią, siuvinėtą, apklijuotą gėlėmis, aplikacijomis ar kuo tik dar sugalvosite, ne tik galima, bet ir verta turėti. Tiems atvejams, kai norisi kažko skanaus...

Vida Press
Vida Press

„Aldo“

„Zara“

Gamintojų ir redakcijos archyvų nuotr.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis