5 stilingi miego drabužių deriniai, su kuriais nenorėsite skirtis visą tingų savaitgalį

Ką daryti, jei vėsūs orai neleidžia džiaugtis vasariniais drabužiais? Siūlome investuoti į stilingą miego aprangą!

Vasarą garderobą norime papildyti spalvingais plonų, lengvų audinių drabužiais ir atsisakyti to, kas mus apsunkina. Kad ir koks vėsus ir drėgnas bebūtų oras, žieminiams batams ir pilkiems storos vilnos megztiniams šiltojo sezono spintoje tiesiog nėra vietos. Vis dėlto, kai kurios vasaros yra šaltesnės nei kitos, verčiančios ne tik koreguoti atostogų planus, bet ir šiltojo sezono garderobą.

Vida Press

Jei jaučiate nuoskaudą dėl žemos oro temperatūros, trukdančios vilkėti naujojo sezono drabužius, kodėl neinvestavus į stilingą miego aprangą? Flanelės pižamą palikite rudeniui ir žiemai, o dabar išbandykite mielus šilkinius šortus ir palaidines, plonas, miegui skirtas sukneles arba smagius kelnaičių ir marškinėlių derinius. Pasiruošimą miegui paverskite grožio ir laiko sau ritualu: atėjus vakarui užsidekite mėgstamą žvakę, kūną ištepkite kvapniu aliejumi, atsidarykite miego drabužiams skirtą stalčių, ir lėtai, besimėgaudama procesu, išsirinkite stilingą miego aprangą. Į tokius įprastus daiktus kaip kojinės, chalatas ar miego akiniai pažiūrėkite kaip į aksesuarus, kurie papildys jūsų miegui skirtą derinį ir papuoš jį – tuomet visą tingų savaitgalį nebenorėsite vilkėti nieko kito!

Žemiau rasite stilingus mūsų pasiūlymus jaukiam jūsų savaitgaliui.


Megztinis „H&M“, kelnaitės „Loup Charmant“, machesfashion.com, naktiniai „La Perla“, net-a-porter.com

Vėrinys „Monica Vinader“, net-a-porter.com, palaidinė „Eberjey“, šortai „Carine Gilson“, net-a-porter.com, kojinės „Antipast“, appleofeve.lt

Naktiniai „I.D.Sarrieri“, met-a-porter.com, palaidinė „Etam“, įspiriami bateliai „Zara“


Pižama „H&M“, žvakė „Diptyque“, net-a-porter.com, šlepetės „Zara Home“

Chalatas „Etam“, miego kaukė „Slip“, net-a-porter.com, kūno aliejus „Kvapų namai“, šortai „Eberjey“, net-a-porter.com

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis