5 stilingi drabužiai, kuriuos galėsite vilkėti vėl ir vėl

Mados keičiasi greitai, tačiau yra daiktų, kuriuos tendencijos aplenkia. Štai 5 klasikiniai drabužiai verti jūsų dėmesio – juos galėsite dėvėti ne vienerius metus.

1. TAMSIOS KELNĖS

Tai gali būti ir klasikinės kostiuminės kelnės, ir prigludę džinsai. Juodos spalvos kelnės yra universalios, tinka ir prie laisvalaikio drabužių (baikerių stiliaus striukės, bomberio, trikotažinių marškinėlių), ir prie griežtesnio švarkelio ar puošnios palaidinės.

Sipa Press/Scanpix nuotr.

Vida Press nuotr.

Kelnės: SILVIAN HEACH, 64,99 Eur; TOM TAILOR, 59,99 Eur; TAIL, 59,99 Eur; TOM TAILOR, 39,99 Eur, APRANGA

2. KLASIKINIS BALTAS ARBA TAMSUS ŠVARKAS

Klasikinis baltas švarkas atrodo itin šventiškai ir jaunatviškai. Tamsus tinka įvairioms progoms, tai saugesnis variantas, jį lengviau prižiūrėti. Klasikinio stiliaus švarką (kaip ir jau minėtas juodas kelnes) galite vilkėti tiek laisvalaikiu, tiek tuomet, kai norite atrodyti oficialiau.

Vida Press nuotr.

Vida Press nuotr.

Švarkai: KMX, 79,99 Eur; VERO MODA, 49,99 Eur; KIMI, 89,99 Eur, APRANGA

3. MINIMALISTINIS PALTAS

Tiesus vyriško tipo paltas visuomet atrodo elegantiškai. Jei figūrai stačiakampio siluetas netinka, rinkitės oversized, bet vistiek švarių, skulptūriškų linijų. Šiam pirkiniui verta atseikėti didesnę sumą, nes kokybiškas paltas gali tarnauti ir 10 metų. Žinoma, drabužį reikėtų ir tinkamai prižiūrėti.

Vida Press nuotr.

Vida Press nuotr.

Paltai: FERR, 149 Eur; IN AVATI, 199 Eur; IN AVATI, 249 Eur; EKSE, 79,99 Eur, APRANGA

4. KAILINIAI IR KAILIO DETALĖS

Kailiniai suteikia prabangos, atrodo rafinuotai - juk tai amžina klasika. Kiekviena moteris, apsivilkusi prabangius kailinius, gali pasijusti tikra dama. Pakanka ir kailinės apykaklės, kad įvaizdis įgautų prašmatnos.

Vida Press nuotr.

Vida Press nuotr.

Puspaltis, KMX, 99,99 Eur; Kailinukai, SILVIAN HEACH, 139 Eur; Liemenė, SILVIAN HEACH, 109 Eur; Striukė, SILVIAN HEACH COLLECTION, 79,99 Eur, APRANGA

5. SMĖLIO SPALVOS DRABUŽIAI

Jei ieškote ilgai tarnausiančio elegantiško ir subtilaus drabužio, atkreipkite dėmesį pudros, pieno baltumo ar smėlio atspalvius. Rusvi ir balkšvi tonai iš mados pasaulio nesitraukia, atrodo itin moteriškai. Tačiau pirkite tik tuos drabužius, kuri pasiūti iš kokybiškų audinių, o jų kirpimas yra paprastas, klasikinis. Tai gali būti pieštuko silueto sijonas, kašmyrinis golfas, prigludusi suknelė, griežtesnis švarkas ar šilko palaidinė.

Vida Press nuotr.

Palaidinė SIMONA CONTI, 16,90 Eur; Palaidinė, FERR, 59,99 Eur; Palaidinė, KMX, 49,99 Eur; Paltas, IN AVATI, 209 Eur; Paltas, VILA, 89,99 Eur; Sijonas, KMX, 54,99 Eur, APRANGA

Užsakymo nr.: PT_72709294

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis