5 stiliaus pamokos, kurias yra išmokusi kiekviena stilinga prancūzė

Prancūziškas stilius yra neišsemiamas įkvėpimo šaltinis. Atrodo, prancūzės žino, kaip atrodyti gerai net nesistengiant. Štai kelios stiliaus pamokos, kurias jos žino.

Nė viena mūsų nėra atspari tendencijoms. Tačiau prancūzės žino, kad svarbiau už sezono madas yra laikui nepavaldi klasika. Būtent klasikiniai garderobo elementai joms padeda sukurti tą nerūpestingą stilių, kuriuo taip žavisi viso pasaulio moterys. Šios penkios taisyklės galioja ne tik prancūzėms, bet ir jų stiliaus gerbėjoms. Jos padės sukurti taip visų trokštamą je ne sais quoi įspūdį.


INVESTUOKITE Į KLASIKINIUS MARŠKINIUS


Ar rasite geresnį baltų marškinių apibūdinimą nei „klasika“? Jų spintoje niekuomet nebus per daug. Marškiniai derės tiek prie kelnių, tiek prie suknelių, o jei investuosite į itin kokybiškus, su jais drąsiai galėsite pasirodyti ir vakariniuose renginiuose.



Modelis Georgia Fowler
Modelis Georgia Fowler
Vida Press


ĮKVĖPIMO SEMKITĖS IŠ VYRIŠKOS MADOS


Vienas ryškiausių prancūzių stiliaus bruožų – pomėgis vilkėti kiek didesnio nei reikia dydžio, vyriško stiliaus drabužius. Iš vyro spintos įkvėpimo semkitės pirkdama paltą, kelnes, džinsus, netgi batus!


Prancūzų modelis Aymeline Valade
Prancūzų modelis Aymeline Valade
Vida Press


RASKITE MĖGSTAMIAUSIUS PLOKŠČIAPADŽIUS


Prancūzės tikrai neatsisako gundančių aukštakulnių, bet dieną Paryžiaus gatvėmis jos bėgioja avėdamos stilingus plokščiapadžius. Šie įvaizdžiui suteikia nerūpestingumo. Vis dėlto svarbiausia jų ypatybė – komfortas.


Emmanuelle Alt
Emmanuelle Alt
Vida Press


SAVO INDIVIDUALUMĄ ATSKLEISKITE AKSESUARAIS


Maža stiliaus paslaptis – jei norite savo įvaizdžiui suteikti šiek tiek netikėtumo, pridėkite išskirtinį aksesuarą. Įdomi rankinė, originalūs bateliai, modernūs papuošalai yra tie maži akcentai, kurie mėgstamus klasikinių drabužių derinius verčia atrodyti vis naujai.


Jeanne Damas
Jeanne Damas
Vida Press


LAIKYKITĖS RAMIOS SPALVŲ GAMOS


Pasirinkite mėgstamiausią bei jūsų spalviniam tipui labiausiai tinkamą atspalvių gamą ir jos laikykitės formuodama garderobą. Ramių spalvų drabužiai niekuomet neišeis iš mados, derės tarpusavyje ir atrodys elegantiškai.


Caroline de Maigret
Caroline de Maigret
Vida Press


Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis