5 šiltų paltų ir striukių tendencijos

2016-2017 m. rudens bei žiemos tendencijos džiugins tas, kurios ieško paltų ne vienam sezonui. Šį kartą dominuoja klasikinis stilius, tiksiantis visiems gyvenimo atvejams.

SMĖLIO IR KARAMELĖS ATSPALVIAI

Nors 2016 metų spalvų duetu paskelbtas rožinis kvarcas ir dangaus žydrynė, rudenį jį nurungė švelnūs rusvi atspalviai. Smėlinis (ar kupranugarių kailio spalvos) paltas - idealus pasirinkimas ieškančioms ilgalaikės investicijos. Ši spalva iš mados tendencijų nesitrauks dar ilgai, prie rusvo palto be vargo priderinsite net margiausią šalikėlį ar ryškiaspalvius batus.

Vida Press nuotr.

Paltai: IN AVATI, 209 Eur; VILA, 89,99 Eur; KMX, 99,99 Eur, APRANGA

DIDELI DYDŽIAI

Šį sezoną drabužių siluetai dar didesni nei anksčiau. Platūs paltai ne tik madingi, bet ir praktiški, juk po apačia galite vilkėti ne vieną megztinį. Įvaizdžiui skulptūriški oversized paltai suteiks modernumo, o minkštučiai ar pūkuoti - jaukumo.

Vida Press nuotr.

Paltai: IN AVATI, 199 Eur; IN AVANTI, 199 Eur; TOM TAILOR, 149,99 Eur, APRANGA

NEPRIEKAIŠTINGA KLASIKA

Klasikiniai tiesaus kirpimo paltai - toms, kurios nori laikui nepavaldaus pirkinio, tarnausiančio ne vienerius metus. Nebijokite rinktis įdomesnių detalių, pavyzdžiui, klasikinių paltų be atlapų arba priešingai - su išdidintais atlapais. Modernumo suteiks ir kitos detalės: sagos, kišenės ar paprastas palto diržas pakeistas plačiu odiniu.

Reuters/Scanpix nuotr.

Paltai: EKSE, 79,99 Eur; IN AVATI , 219 Eur; KIMI, 119 Eur, APRANGA

GRAFIŠKI RAŠTAI

Jei nenorite vienspalvio palto, pirmenybę teikite šio sezono pažiboms - langeliams ir dryžiams. Solidžiau atrodys tartano raštu arba smulkia languoti audiniai, taip pat tamsūs paltai, marginti plonyčiais šviesiais dryžiais. Žaismingas variantas - itin platūs drydžiai, kuriuos rudeniui siūlo daugybė garsių mados namų.

Vida Press nuotr.

Paltai: MEXX, 119,99 Eur; FERR, 149 Eur; RINASCIMENTO, 129 Eur, APRANGA

PŪKAI IR SPORTINIS STILIUS

Taip, Rihanna gali sau leisti atrodyti ekscentriškai, vilkėdama milžiniškas pūkines striukes. Tačiau realybėje tokios atrodytų kiek juokingai. Pūkais užpildyta persiūto audinio striukė jau savaime yra platesnė nei lengvai prigludęs paltas, todėl dar daugiau apimties jai tikrai nereikia. Tokios striukės itin šiltos, pravers ne tik kasdien, bet ir rudens išvykoms į gamtą ar svečius miestus.

Vida Press nuotr.

Striukės: SANDRO FERRONE, 89,99 Eur; SIMONA CONTI, 99,90 Eur; TEDD, 179 Eur, APRANGA

Užsakymo nr.: PT_72650508

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis