5 ryškiausios pavasario sezono tendencijos

Šios 5 pavasario tendencijos yra vienos aktualiausių norinčioms laisvalaikio metu atrodyti madingai. Dalyvaukite konkurse, išsirinkite labiausiai patinkančią tendenciją ir laimėkite ESPRIT prizų.

KONKURSO LAIMĖTOJOS:

MARINISTINIS STILIUS - Jurgita Stonienė.

GĖLĖS - Danguolė Nosė.

PASTELINIAI ATSPALVIAI - Ilona Petriskytė.

BOHEMA - Aistė Simėnaitė.

KAIP ATSIIMTI PRIZUS, PRANEŠIME EL. PAŠTU.

ESPRIT - tai apranga skirta ne tik stilingiems, bet ir gamta besirūpinantiems vyrams bei moterims. Dėvintys ESPRIT drabužius remia etišką elgesį su gyvūnais. Audiniai gaminami naudojant tik tų ūkių žaliavas, kuriuose vadovaujamasi fair trade ir ekologiško kailinių gyvūnų auginimo principais. Drabužiai ir aksesuarai išsiskiria kokybe, dėmesiu detalėms ir šiuolaikiškais sprendimais, o svarbiausia - yra ir madingi, ir patogūs.

Dalyvaukite konkurse - laimėkite išsirinktą ESPRIT drabužį ar aksesuarą. Peržvelkite 5 pavasario ir vasaros tendencijas. Apačioje esančioje anketoje pažymėkite, kurios prekės iš pasirinktos tendencijos norėtumėte. Gegužės 16 dieną apdovanosime 5 laiminguosius.

MARINISTINIS STILIUS

Tai šypsenomis, balto smėlio paplūdimiais ir žydra jūra alsuojanti tendencija. Ji ypač tiks atostogų metu, kai norėsis neįpareigojančios, bet vasariškos aprangos. Esminiai šios tendencijos elementai: dryžiai, natūralūs audiniai, balta ir mėlyna spalvos bei raudoni akcentai.

Palaidinė 19,99 Eur, sijonas 49,99 Eur, suknelė 69,99 Eur, rankinė 59,99 Eur, ESPRIT nuotr.

DŽINSAS

Džinsinė mada pavasarį ir vasarą idealus pasirinkimas miesto moterims, mėgstančioms aktyvų laisvalaikį. Stilingi džinsai ir denimo medvilnės drabužiai tiks tiek kasdienai, tiek poilsiui gamtoje.

Suknelė 59,99 Eur, džemperis 39,99 Eur, sandalai 39,99 Eur, džinsai 69,99 Eur, ESPRIT nuotr.

GĖLĖS

Gėlių žiedais marginti drabužiai - vasariška, madinga ir žaisminga. Ši tendencija toms, kurios nori išlikti moteriškos. Gėlių raštai kaip ir kiti marginimai pagyvina aprangą, tačiau tai romantiškesnis pasirinkimas.

Palaidinė 49,99 Eur, skarelė 29,99 Eur, kelnės 69,99 Eur, suknelė 79,99 Eur, piniginė 79,99 Eur, ESPRIT nuotr.

PASTELINIAI ATSPALVIAI

Gaiviausia šiltojo sezono tendencija - pasteliniai atspalviai, nuo švelnios rožinės, melsvos iki šiltos koralų. Pastelės aprangai suteiks lengvumo, kaipmat primins vasaros džiaugsmus, o ypač tiks mėgstančioms romantišką stilių.

Palaidinė 25,99 Eur, skrybėlė 25,99 Eur, kelnės 49,99 Eur, suknelė 79,99 Eur, ESPRIT nuotr.

BOHEMA

Vertinančioms laisvės pojūtį ir kūrybą - bohema dvelkiantis hipių stilius. Ši tendencija jungia etnomotyvus, natūralius audinius, gausius marginimus ir laisvus siluetus. Vieni labiausiai tendenciją atitinkančių daiktų: plazdančios suknelės, platėjantys 70-ųjų džinsai, odiniai aksesuarai ir platforminė avalynė.

Suknelė 69,99 Eur, palaidinė 39,99 Eur, džinsai 59,99 Eur, rankinė 49,99 Eur, ESPRIT nuotr.

Parduotuves ESPRIT rasite:

Vilniuje PC "Akropolis", PC "Panorama"
Kaune PC "Akropolis"
Šiauliuose PC "Akropolis"

Daugiau informacijos apie ESPRIT:

ESPRIT Facebook puslapyje
www.lemodus.lt

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis