5 naujųjų metų tendencijos, kurias jau dabar galite pritaikyti kurdama savo stilių

Pirmosios naujųjų metų dienos puikiai tinka apgalvoti savo garderobą, kažko atsisakyti ir kažką įsigyti. Į šį procesą pažiūrėkite strategiškai ir pirkite tik tai, ką mielai vilkėsite visus metus. Šios penkios tendencijos bus populiarios 2018-ųjų metų pavasarį ir vasarą, tačiau jas drąsiai sau galite pritaikyti jau dabar.

PASTELĖ

Yra ne vienas būdas praskaidrinti pilką ir niūrią žiemos dieną, vienas jų – pasteliniai drabužiai. Pavasarį tikėkitės pamatyti visą virtinę rausvų, gelsvų, melsvų ir, ypatingai, alyvinių drabužių. Pastarieji madingi jau dabar, manoma, kad ši spalva netgi pakeis praėjusiais metais karaliavusią tūkstantmečio rožinę (angl. millenial pink).


Vida Press nuotr.

Kaip pritaikyti žiemą? Rinkitės standžius, tankius audinius, griežto kirpimo drabužius – jie padės išvengti vasaros kurortui skirtų drabužių įspūdžio.

LAUKINĖS GĖLĖS

Tai, kad floristikos motyvai pavasarį bus vieni pagrindinių – nieko naujo. Kai kas labiau netikėto – kad jie madingi ir žiemą. Taigi jei sezono pradžioje savo spintą papildėte gėlėtais apdarais, drąsiai juos vilkėkite iki pat kitos žiemos, na, o jei dar ieškote tokio drabužio, atkreipkite dėmesį į artėjančio šiltojo sezono tendencijas. Populiariausi bus laukinių, lyg vasaros pievoje matytų gėlių motyvai.


Vida Press nuotr.

Kaip pritaikyti žiemą? Po šiek tiek perregima, gėlėta suknele vilkitės kitą – neutralios spalvos ir nepretenzingo kirpimo. Tamsios, matinės pėdkelnės ir masyvūs auliniai batai užbaigs jūsų įvaizdį.

KUTAI

Kutai tinka ne tik muzikos festivaliams ir vakarėliams kaubojiška tema, šį pavasarį dizaineriai siūlo vilkėti elegantiškus sijonus kutuota apačia, švarkus, per visą ilgį puoštus trumpais kutais ir žaismingas, kutuotas rankines. Jų kuriamas įvaizdis subtilesnis ir ne toks bohemiškas, kaip kad galėtų pasirodyti.


Vida Press nuotr.

Kaip pritaikyti žiemą? Šią tendenciją išbandyti galite jau dabar – smagūs kutai pagyvins jau kiek pabodusį žiemos stilių. Jei kutais dekoruotas drabužis jūsų įvaizdžiui atrodo per daug drąsus, įsigykite kutuotą odinę rankinę.

MASYVŪS AUSKARAI

Dideli, drąsūs, dėmesį traukiantys auskarai iš dėmesio centro nesitraukia jau kurį laiką. Šią žiemą jie, atrodo, buvo matomi visur ir segimi pačiomis įvairiausiomis progomis. Vienos formos ar stiliaus taip pat nėra: madingi ir didelio dydžio perlai, ir įvairiaspalviai akmenys, ir asimetriški ar net visiškai skirtingi auskarai. Pažiūrėjus į 2018-ųjų pavasario tendencijas tampa aišku, kad jie iš mados olimpo greitai nesitrauks, o naujojo sezono auskarų šūkis – „daugiau yra daugiau“.


Vida Press nuotr.

Kaip pritaikyti žiemą? Kasdien masyvūs auskarai itin stilingai atrodys derinami su neįpareigojančiais drabužiais – stambaus mezgimo megztiniais, laisvai krentančiomis suknelėmis bei palaidinėmis. Vakare derinkite su puošniomis suknelėmis, sijonais ir kelnėmis.

ŠKOTIŠKAS AUDINYS

Įvairiausių dydžių ir spalvų langeliai šį rudenį buvo vieni populiariausių, tokiais išliks ir pavasarį. Itin išryškės viena jų rūšis – škotiško tartano stiliaus langeliai ir įvairios jų variacijos.


Vida Press nuotr.

Kaip pritaikyti žiemą? Škotiško tartano audinys tradiciškai yra gaminamas iš vilnos, tad tam, kad jį pritaikytumėte savo garderobe, tikrai nereikės laukti pavasario. Vilkėkite raudonai-juodai languotas sukneles, švarkelius, sijonus bei paltus.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis