5 madingiausi vasaros švarkeliai (iki 30 Eur)

Jei suknelė yra svarbiausias šiltojo sezono drabužis, tai švarkelis – lietuviškos vasaros favoritas. Šią vasarą madingiausi bus penki pagrindiniai modeliai.

Kalbant apie pavasario-vasaros garderobo kapsulę, švarkelis yra viena svarbiausių jos dalių. Jis nepamainomas, kai, jau sušilus orui, patenkame į stipriai kondicionieriumi vėsinamą patalpą, kai netikėtai užklumpa lietus, ar vakare, sėdint lauko kavinėje, pakyla vėjas. Tai – ne tik praktiškas drabužis, bet ir puiki stiliaus detalė, įvaizdžiui suteikianti išbaigtumo.

Šį sezoną nėra vienos pagrindinės tendencijos, bet kryptis aiški – švarkelis neturi likti nepastebėtas. Kad ir kokį pasirinktumėte: trumpą džinsinį, ilgą su diržu ar sportinį, jis taps svarbiu (ar netgi svarbiausiu!) jūsų šiltojo sezono stiliaus elementu.

Atrinkome penkias svarbiausias švarkelių tendencijas.

LANGUOTAS

Populiariausias šaltojo sezono audinio raštas persikėlė ir į pavasarį bei vasarą. Rinkitės norimą spalvų paletę, langelių dydį bei intensyvumą – dabar yra puikus metas išbandyti kažką ryškaus ir drąsaus.


Tibi, Vida Press nuotr.


Švarkai: „Pull&Bear“, 29.99 Eur, „Bershka“, 29.99 Eur, „Stradivarius“, 29.99 Eur, gamintojų nuotr.

TRUMPINTAS

9-tojo dešimtmečio įtaka juntama ir švarkelių tendencijose – šį sezoną ypač madingas trumpas džinsinis švarkelis. Pridėkite kaip detalę arba derinkite su vintažinio stiliaus džinsais aukštintu juosmeniu ir savo įvaizdžiu kurkite ryškų mados pareiškimą.


Adam Selman, Vida Press nuotr.


Švarkai: „H&M“, 24.99 Eur, „Zara“, 29.95 Eur, „Pull&Bear“, 29.99 Eur, gamintojų nuotr.

SAFARIO

Sakoma, kad Safario stiliaus švarkelis šį pavasarį pakeitė populiarųjį languotą švarką. Madingiausias – rusvas arba rusvai žalsvas (chaki) 8-tojo dešimtmečio stiliaus švarkelis su kišenėmis.


Chloe, Vida Press nuotr.


Švarkai: „Pull&Bear“, 29.99 Eur, newlook.com, 27.99 Eur, „H&M“, 29.99 Eur, gamintojų nuotr.

SPORTINIS

Athleisure stiliaus gerbėjos jį tikrai įvertins – šiltojo sezono sportinis švarkelis yra spalvingas, švelniai struktūrizuotas ir puikiai tinkamas dėvėti kasdien. Derinkite su džinsais, šortais, tamprėmis, ir sportui, ir laisvalaikiui.


Isabel Marant, Vida Press nuotr.


Striukės: „H&M“, 29.99 Eur, „Stradivarius“, 25.99 Eur, boohoo.com, 32.00 Eur, gamintojų nuotr.

SU DIRŽU

Ne veltui drabužių parduotuvėse pilna ilgų, klubus dengiančių švarkų su prisiūtais diržais – tai vienas madingiausių sezono siluetų. Įsigykite tokį arba tiesiog odiniu diržu – plonu arba plačiu – juoskite jau spintoje turimą švarką.


Dries Van Noten, Vida Press nuotr.


Švarkai: „Stradivarius“, 25,99 Eur, prettylittlething.com, 28.00 Eur, boohoo.com, 29.00 Eur, gamintojų nuotr.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis