5 madingiausi suknelių modeliai rudeniui

Šaltuoju metų laiku neatsisakykite suknelių. Juk tai toks moteriškas ir dailus drabužis! Šiandien mada siūlo ir tokių, kurios tikrai neleis sušalti.

1. MEZGINIAI

Daili megzta suknelė tiks ne tik laisvalaikiu, bet ir darbo dieną. Tankaus mezgimo prigludusi suknutė pabrėš figūros pranašumus, o laisvesnio silueto (tarsi ilgas megztinis), užmaskuos atsikišusį pilvuką. Prigludusią suknelę derinkite prie trumpų aukštakulnių aulinukų arba elegantiškų batelių plokščiu padu. O laisvesnė stilingai atrodys prie ilgaaulių.

Vida Press nuotr.

Suknelės: EKSE, 49,99 Eur; SILVIAN HEACH, 74,99 Eur, APRANGA

2. SLUOKSNIAI

Suknelės, kuriančios sluoksniuotų drabužių iliuziją, - dar viena sezono pažiba. Tiesa, tokią galite susikomplektuoti ir pati. Tereikia ant prigludusio megztinio vilktis sarafaną ar vasarinio tipo suknelę su petnešėlėmis. Šiandien parduotuvėse rasite jau iškart susluoksniuotų suknelių - nereikės sukti galvos, ką prie ko derinti.

Vida Press nuotr.

Suknelės: SILVIAN HEACH, 129 Eur; EKSEPT, 49,99 Eur, APRANGA

3. ODA

Odiniai drabužiai 2016-2017 m. šaltąjį sezoną taip pat aktualūs. Odinė suknelė tiks moterims, kurios nebijo mados iššūkių ir kartais nori atrodyti nuožmiau, mėgsta originalumą. Minimalistinė odinė suknutė - puiki kokteilinio drabužio alternatyva. Prabangos jai suteikite žėrinčiais auskarais arba kaklo papuošalu ir vakariniais bateliais. O laisvalaikiu prie odinės suknelės derinkite sportinio ar rokerių stiliaus elementus.

Vida Press nuotr.

Suknelės: ECHO, 79,99 Eur ir 74,99 Eur, APRANGA

4. RAUKINIAI

Šįmet dizainerių susidomėjimo sulaukė raukiniai. Jais puošiamos ne tik palaidinės, kelnės, džinsai, bet ir suknelės, o ypač jų rankogaliai. Tokia pabrėš moteriškumą ir atrodys įdomiau nei paprasta klasikinė. Jei vilkite raukiniais dabintą suknią, neapsunkinkite įvaizdžio papuošalų gausa ir ryškiais aksesuarais.

Vida Press nuotr.

Suknelės: RINASCIMENTO, 79,99 Eur; NATALI, 69,99 Eur, APRANGA

5. RAŠTAI

Tos, kurioms patinka gyvybingas ar žaismingesnis įvaizdis, gali rinktis iš gausybės madingiausių rudens marginimų. Kaip ir kiekvieną sezoną grįžta gyvūnijos pasaulio raštai, taip pat grafika, geometrinės figūros, langeliai, dryžiai. Šį rudenį verta išskirti zigzaginį ševrono raštą, mat jis vadinamas sezono naujiena.

Vida Press nuotr.

Suknelės: ECHO, 69,99 Eur; KMX, 79,99 Eur, APRANGA

Užsakymo nr.: PT_72686484

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis