5 kasdieniai drabužiai, kurie iš tikrųjų atrodo prabangiai

Kad kasdienė apranga atrodytų dailiau, elegantiškiau ir prabangiau, neturite švaistytis pinigais į kairę, ir į dešinę. Pakanka įsigyti kelis drabužius, kurie papuošia bet kurią moterį.

Mitas, kad norėdama atrodyti tarsi tikra dama turite vilkėti brangius drabužius nuo-iki, investuoti į kosmiškai kainuojančias rankines ar batelius. Taip daro tik garsenybės, tačiau ne viena jų prabangių mados namų drabužius ir aksesuarus gauna kaip dovanas.

Taigi, primename 5 paprastus, bet stebuklus darančius drabužius. Jie suteiks rafinuotumo, kuo puikiausiai tiks darbe ar paprastą dieną, kai tiesiog norėsite atrodyti elegantiškiau. Susirasti būtent jums tinkantį siluetą bus visai paprasta, nes šie daiktai - itin lengvai pritaikomi.

1. BALTAS VIRŠUTINIS DRABUŽIS

Tai gali būti elegantiškas švarkas, puspaltis, lietpaltis ar ilgas kardiganas. Svarbiausia, kad baltas drabužis visuomet būtų nepriekaištingai švarus, jo linijos šiek tiek griežtesnės, o siluetas skulptūriškas. Vasarą rekomenduojame įsigyti dailią švarko tipo liemenę, ją galėsite vilkėti ir kaip viršutinę kelnių kostiumo dalį (vietoje švarko), ir kaip papildomą drabužį ant suknelės, palaidinės, marškinių.

Vida Press nuotr.

Liemenės ir puspaltis SILVIAN HEACH (APRANGA), gamintojo nuotr.

2. KLASIKINIAI MARŠKINIAI

Klasikiniai vyriško tipo marškiniai ar lengvai krintančio audinio palaidinė su marškinių apykaklaite irgi jus kaipmat papuoš. Spalvą rinkitės šviesesnę - balta arba pasteliniai atspalviai (kvarco rožinė, dangaus žydra ir kt.) aprangai suteiks gaivumo, kuo puikiausiai derės tiek prie ryškių, tiek prie raštuotų drabužių.

Vida Press nuotr.

Marškiniai ir palaidinės SILVIAN HEACH (APRANGA), gamintojo nuotr.

3. PLAČIOS LENGVOS KELNĖS

Šią vasarą nepraleiskite pro akis plačių palazzo kelnių. Šios alsuoja atostogomis, prabangiu Žydrojo kranto kurortu, itališka elegancija. Lengvučio šilko ar kito dailiai krintančio audinio kelnes mūvėkite prie plokščiapadžių sandalų. Jei norite atrodyti puošniau - prie elegantiškų aukštakulnių basučių, tačiau tuomet atkreipkite dėmesį, kad kelnės neatrodytų per trumpos. Palazzo kelnių alternatyva gali būti ir dailus panašaus tipo kombinezonas.

Vida Press nuotr.

Kelnės ir kombinezonas SILVIAN HEACH (APRANGA), gamintojo nuotr.

4. PASTELINIŲ ATSPALVIŲ DRABUŽIAI

Jau minėjome, kad prašmatnos aprangai suteiks šviesūs marškiniai ir palaidinės. Ką gi, iš tiesų daugelis pastelinių drabužių atrodo prabangiau nei ryškių spalvų. Žinoma, jie neturėtų būti perkrauti detalėmis, priešingai - subtilesni, klasikiniai arba modernių, bet išgrynintų siluetų. Audinys turėtų atrodyti kokybiškai, jokiu būdu nebūti suglamžytas ar išryškinti figūros trūkumų (būtent tai daro pigaus trikotažo drabužiai).

Vida Press, AFP/Scanpix nuotr.

Palaidinės SILVIAN HEACH (APRANGA), gamintojo nuotr.

5. GRIEŽTA MINIMALISTINĖ SUKNELĖ

Anaiptol ši suknelė neturi būti maža ir juoda. Vasarą mažai juodai suknelei leiskite atsikvėpti, juk laikas kartu su pražydusia gamta atrasti įvairesnę spalvų gamą. Jei norite suknutės, kuri tikrai atrodytų prabangiai, ieškokite minimalistinio silueto, kuo švaresnių ir griežtesnių linijų, vienspalvio audinio. Tokia prabangos suteiks net laisvalaikio aprangai, kai avėsite espadriles ar sportinius batelius.

Vida Press, AP/Scanpix nuotr.

Suknelės SILVIAN HEACH (APRANGA), gamintojo nuotr.

Užsakymo nr.: PT_74722582

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis