5 CHANEL tendencijos stilingoms moterims

Vienas laukiamiausių Paryžiaus mados savaitės renginių - garsiųjų mados namų "Chanel" kolekcijos pristatymas. Šį kartą 2017-2018 m. rudens ir žiemos kolekcijai dizaineris Karlas Lagerfeldas "Chanel" podiumui išrinko kosmoso temą.

Podiumo viduryje įkurdinta milžiniška raketa rėkte rėkė, kad kolekcijoje netrūks astronautų aprangai būdingų detalių bei sąsajų su futurizmu. Ir iš tiesų, madų demonstravime buvo ir viena, ir kita. Buvo galima pamatyti ir daug tiesioginių kosmoso temos elementų, pavyzdžiui, audiniai išmarginti astronautais, planetomis ar raketomis.

AFP/Scanpix nuotr.

SIPA/Scanpix nuotr.

Kolekcijos pristatymas - filmuotoje medžiagoje:

1. METALO EFEKTAS

Kadangi pagrindinė naujausios "Chanel" kolekcijos tema - kosmosas, natūralu, jog čia netrūko metalizuotų paviršių. Žvilgėjo ne tik lietpalčiai, kelnės, papuošalai, bet ir šalikai, pėdkelnės, pirštinės. Rudenį metallic efektas neabejotinai karaliaus tendencijose, metalizuotų suknelių, švarkų gausu ir kitų dizainerių pristatymuose. Ką rinktis šiam pavasariui? Neprašausite įsigijusi metalizuotos odos rankinę ar batelius.

SIPA/Scanpix nuotr.

SIPA/Scanpix nuotr.

2. BALTOS KELNĖS

Kai kalbame apie rudenį, daugelis įsivaizduojame ne visai žavų orą: lietus, vėjas, pažliugę takai. Rodos, šviesūs drabužiai tokiam metui visai netinkami. Tačiau oro sąlygos madai neįdomios, taigi žengiančios koja kojon su mada turėtų įsigyti plačias baltas kelnes. Tiesa, tokios kur kas labiau tiks pavasariui ir vasarai... kodėl gi nepabuvus žingsniu priekyje visų mados aistruolių?

SIPA/Scanpix nuotr.

SIPA/Scanpix nuotr.

3. VIETOJE SUKNELĖS - KOMBINEZONAS

Sukneles įvairūs mados namai vis dažniau siūlo keisti kombinezonais. "Chanel" 2017-2018 m. kolekcijoje pristatė ir dienai, ir vakarui skirtus kombinezonus. Jiems būdingas laisvas siluetas, plačios trumpintos klešnės. Puošnūs kombinezonai traukė žvilgsnius blizgiomis detalėmis, siuvinėjimais, faktūriškais audiniais - vilkėdama tokį į vakarėlį galite drąsiai eiti ir be papuošalų.

SIPA/Scanpix nuotr.

SIPA/Scanpix nuotr.

4. MIDI ILGIS

Kol kiti dizaineriai sijonus trumpina, mados namai "Chanel" išlieka prie kuklesnių variantų - per plaštaką virš kelių arba ilgina iki pusės blauzdų. Pastarasis variantas bus viena ryškesnių 2017 m. rudens sezono tendencijų. Tiesa, ją pritaikyti savo aprangoje galite jau dabar. Midi ilgio sijonai stilingai atrodys prie aukštakulnių ilgu plačiu aulu.

SIPA/Scanpix nuotr.

SIPA/Scanpix nuotr.

5. SLUOKSNIAI

Drabužių sluoksniavimas kitą sezoną bus itin populiarus ir kur kas įmantresnis nei anksčiau. Po sijonais segimi ilgesni pasijoniai ar net šortai iki kelių, į madą grįžta tiek švarko tipo, tiek megztos liemenės, taip pat madingi švarkai trumpomis rankovėmis. Drabužių sluoksniavimas - puiki idėja, kai pavasarį ar rudenį susiduriame su permainingais orais.

SIPA/Scanpix nuotr.

SIPA/Scanpix nuotr.

Daugiau "Chanel" 2017-2018 m. rudens ir žiemos kolekcijos nuotraukų - galerijoje:

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis