5 būdai, kaip pasipuošti veiklioms moterims (FOTO)

Šiltąjį sezoną trokštame egzotikos, vaiskių ir žaismingų spalvų, daugėja vakarėlių ir susitikimų gryname ore, tad moterims aktuali ne tik kasdienė, bet ir vasariška puošnesnė apranga.

Gėlių raštai

Pavasarį grįžta gėlėmis ir gamtos motyvais margintų audinių tendencija. Smulkiais žiedais nubarstytos suknelės, palaidinės, sijonai, kombinezonai – visa tai jūsų stiliui suteiks romantiško žavesio, pabrėš moteriškumą. Naujojoje „Lindex“ kolekcijoje rasite gėlėmis ir rytietiškais fragmentais ištapytų bei puikiai vakarėliams tiksiančių apdarų.

Suknelė ir kimono palaidinė
Suknelė ir kimono palaidinė "Lindex"
Gamintojo nuotr.

Kate Hudson
Kate Hudson "Lindex" kampanijoje
Gamintojo nuotr.

Ryškios spalvos

Ne mažiau vakarinei apranga tiks ir sodrių raudonų atspalvių drabužiai, nuo vaiskios purpurinės iki ugninio raudonio. Azijos dvasia alsuojančios „Lindex“ suknelės kiekvieną moterį pavers modernia geiša. Vilkėdamos ryškiaspalvius apdarus, nebijokite lūpų paryškinti sodresniais dažais, žvilgsnio pabrėžti išraiškinga juoda linija.

Suknelės
Suknelės "Lindex"
Gamintojo nuotr.

Kombinezonai

Šįmet dizaineriai ragina kaip vakarinius apdarus vilkėti kombinezonus, juos pamėgo ir užsienio garsenybės. Kombinezonas, elegantiškas švarkelis ir aukštakulniai – stilinga kokteilinės suknelės alternatyva veiklioms moterims, nebijančioms įvaizdžio variacijų.

Kombinezonai
Kombinezonai "Lindex"
Gamintojo nuotr.

Kate Hudson
Kate Hudson "Lindex" kampanijoje
Gamintojo nuotr.

Juoda ir balta

Vienas madingiausių pavasario bei vasaros spalvinių derinių – juoda ir balta, šįmet jis itin populiarus. Vakaro ansambliui drąsiai derinkite vienspalvius ar raštuotus juodai baltus drabužius, pasidabinkite vienu kitu ryškesniu aksesuaru, pavyzdžiui, spalvingais auskarais ar kaklo vėriniu.

Suknelė, sijonai, palaidinės, delninė
Suknelė, sijonai, palaidinės, delninė "Lindex"
Gamintojo nuotr.

Kate Hudson
Kate Hudson "Lindex" kampanijoje
Gamintojo nuotr.
Elegancija

Neprašausite pro šalį vakarėliui ar svarbiam susitikimui pasipuošusi klasikiniu juodu apdaru. Pavasarį ieškokite lengvų suknučių, drapiruotų sijonų, plačių elegantiškų kelnių. Kad juodi drabužiai neatrodytų nuobodžiai, derinkite akį traukiančią, pavyzdžiui, metalizuoto pavrišiaus, delninę arba akmenėliais dekoruotus batelius. Madingai atrodysite juodą aprangą papildžiusios pastelinių spalvų aksesuarais.

Suknelės, sijonas, delninė
Suknelės, sijonas, delninė "Lindex"
Gamintojo nuotr.

Šįmet mados ženklo „Lindex“ pavasario ir vasaros kampanijos modeliu bei mūza tapo pasaulinio garso aktorė Kate Hudson. Talentinga aktorė, nuoširdi, žavi moteris yra ir dviejų vaikų mama – ji tobulas kolekcijos veidas.

Kadangi Kate tenka gyventi įvairiose pasaulio šalyse, jos stilius pasižymi įvairiapusiškumu. Migruodama tarp Londono ir Los Andželo, aktorė į visumą jungia kalifornietišką įvaizdį, raudonojo kilimo vertą žavesį ir europietišką eleganciją. Ši „Lindex“ kolekcijų, kurios veidu tapo K. Hudson, alsuoja Rytais. Ji išsiskiria smagia ir koketiška dvasia, praturtinta japoniškais elementais.

Užsakymo nr.: PT_64327160

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis