5 batų poros, be kurių neišsivers nė viena muzikos festivalių mėgėja

Muzikos festivaliai yra vienas populiariausių šiltojo sezono malonumų, be jų savo vasaros neįsivaizduoja tiek jaunos melomanės, tiek brandžios muzikos mėgėjos. O kodėl gi turėtų? Juk sau tinkamą festivalį iš didžiulės pasiūlos gali išsirinkti kiekviena! Siūlome penkias praktiškas batų poras, kurios pagyvins kiekvieną festivalio įvaizdį.

GUMINIAI BATAI

Festivalių mados klasika ir nepakeičiamas mados ikonų aksesuaras. Galėsite nebijoti nei lietaus, nei purvo. Derinkite prie trumpų šortų ir paprastų baltų marškinėlių.



ŠLEPETĖS

Įspiriami bateliai yra vienas madingiausių vasariško stiliaus akcentų. Atkreipkite dėmesį į gumines šlepetes storu padu, jų priežiūra bus paprastesnė, todėl tokie batai daug ilgiau tarnaus.


SPORTBAČIAI

Patogumo garantas. Atkreipkite dėmesį į verstos odos sportbačius, kurie tiks ir prie lengvų suknelių, ir prie plačių kelnių.


BASUTĖS

Guminės basutės yra puiki vasariško stiliaus investicija. Nebijokite baltos spalvos batelių – tai yra viena madingiausių šio sezono spalvų!


MEDŽIAGINIAI BATELIAI (ESPADRILĖS)

Tai yra itin patogi ir praktiška avalynė. Muzikos festivaliui galite rinktis įvairių spalvų, raštų ir faktūrų espadriles, kadangi jos dera beveik prie visų drabužių. Taip pat šie bateliai neužima daug vietos kuprinėje, taigi visada galėsite pasiimti papildomą porą.



Gamintojų nuotraukos.

Derinių autorė – Vika Paškelytė.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis