4 stilingi vestuvių viešnios įvaizdžiai – pataria Kopenhagoje gyvenanti stilistė

„Kuriant vestuvių viešnios įvaizdį svarbiausia išlaikyti pusiausvyrą tarp papildomų detalių ir drabužių atvirumo,“ – sako Kopenhagoje gyvenanti stilistė, net 60 tūkst. sekėjų „Youtube“ kanale turinti Giedrė Kavaliūnaitė. Pasak jos, teisingai pasirinkus, ypatingoje šventėje puikiai atrodysite net ir vilkėdama mini suknelę.

Stilistė G. Kavaliūnaitė „Youtube“ platformoje jau kurį laiką publikuoja video, kuriuose dalinasi stiliaus įžvalgomis. Jai puikiai sekasi – jaunos moters patarimų klauso dešimtys tūkstančių žiūrovų.


G. Kavaliūnaitė, asmeninio albumo nuotr.

Lietuvoje daugiau nei penkis metus dirbusi teisininke, ji visiškai pakeitė savo gyvenimą, persikėlė gyventi į Kopenhagą ir čia nėrė į stiliaus pasaulį. Su moteris.lt skaitytojomis Giedrė dalinasi keturiais šventinės aprangos įvaizdžiais, įkvėpsiančiais besiruošiančias dalyvauti vestuvių šventėje.

Pirmasis įvaizdis – pastelinė romantika

Kukli, trumputė suknelė puikiai tiks romantiškoms merginoms. Pasteliniai tonai vasaros metu vieni populiariausių, jie suteikia lengvumo ir subtilumo. Kuriant šventinį įvaizdį, svarbu atkreipti dėmesį į visumą, todėl jei pasirinkote trumpą suknelę, tegu jos kirpimas būna kiek kuklesnis, iškirptė negili, o rankovės ilgesnės. Tokiu būdu trumpos suknelės ir aukštakulnių derinys atrodys subtiliai ir skoningai.


Asmeninio albumo nuotr. (Viktorija @luno.foto)

Nepamirškite, kad keisdama aksesuarus, galite sukurti skirtingus įvaizdžius ir nuotaiką. Smagi, gėlytėmis dekoruota delninė pagyvina pastelinių basučių bei suknelės duetą. Basutes pakeitusi į spalvingesnes, deriniui suteiksite daugiau charakterio ir žaismingumo. Prie šio švelnaus įvaizdžio puikiai dera lengvas, natūralių spalvų makiažas bei romantiškos garbanos.


Asmeninio albumo nuotr. (Viktorija @luno.foto)

Antrasis įvaizdis – moderni princesė

Tiulio suknelė – dažnas pasirinkimas įvairioms šventinėms progoms. Skirtingos audinių kombinacijos sukuria vis kitokį įvaizdį – tiulis su nėriniais atrodys prabangiai, derinamas su šifonu – lengvai, romantiškai. Nepamirškite, jog lengvos, pastelinės spalvos sukuria švelnesnį, jaunatviškesnį įvaizdį, tuo tarpu tamsesnis ir sodresnis koloritas – prabangesnį bei solidesnį. Šis tamsių spalvų, klostuotos tiulio suknelės įvaizdis puikiai tiks romantiškai, tačiau nenuobodžiai merginai.


Asmeninio albumo nuotr. (Viktorija @luno.foto)

Žiedinis kristalų auskaras, aukštakulnės basutės su aplink kulkšnį apvyniojamu satino dirželiu – elegantiškos, tačiau charakteringos detalės, sukuriančios modernų, šiek tiek įnoringą įvaizdį, kurį papildo ryškios melsvai žalsvos spalvos pravedimas.


Asmeninio albumo nuotr. (Viktorija @luno.foto)

Trečiasis įvaizdis – dama

Neretai šventinis įvaizdis asocijuojasi su ilga, vakarine suknele. Ilgos suknelės sukuria solidesnį įvaizdį, todėl jei nenorite atrodyti pernelyg griežtos ar vyresnės nei esate iš tikrųjų, gerai apgalvokite pasirenkamus aksesuarus. Ši raudona suknelė – elegantiška ir kiek pretenzinga, todėl tokios detalės kaip plonos petnešėlės, skeltukas, platformos basutės ir neperkrauti aksesuarai padės sukurti subtilios damos įvaizdį.


Asmeninio albumo nuotr. (Viktorija @luno.foto)

Kad jūs dėvėtumėte suknelę, o ne suknelė jus, prie tokio derinio reikalingas kiek ryškesnis makiažas. Norint išvengti vulgaraus įvaizdžio, ryškinamos tik akys, tokiu būdu veido srityje esantys aksesuarai subtiliai papildo bendrą įvaizdį.


Asmeninio albumo nuotr. (Viktorija @luno.foto)

Ketvirtas įvaizdis – moderni dama

Dviejų dalių kostiumėlis – puikus variantas sukurti moderniam įvaizdžiui. Norint išvengti pernelyg nuobodaus kontoros klerko įvaizdžio, svarbu atsižvelgti į spalvinę gamą. Balta spalva visada suteikia šventiškumo, lengvumo jausmą, o derinys su juoda ir raudona – akį traukianti klasika. Midi suknelės-švarko derinys su kelnėmis – nenuobodus sprendimas nebijančioms eksperimentuoti. Griežtam deriniui sušvelninti svarbu pasirinkti tinkamus aksesuarus – ilgi kristalu dekoruoti auskarai suteiks žaismingumo, diržas akcentuos liemenį ir pabrėš moteriškumą, raudoni smailianosiai bateliai kostiumėlio deriniui suteiks rafinuotumo ir elegantiškumo.


Asmeninio albumo nuotr. (Viktorija @luno.foto)

Prie neutralios baltos spalvos drabužių puikiai tinka kiek sodresnis makiažas, papildantis modernios damos įvaizdį.


Asmeninio albumo nuotr. (Viktorija @luno.foto)

Plačiau apie šventinio stiliaus idėjas – G. Kavaliūnaitės video:

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis