4 negirdėtos pavasario tendencijos

Mada siūlo ir tai, ką prisijaukiname greitai, ir tai, į ką šnairuojame nepatikliai. Tačiau mados aistruolės virtuoziškai demonstruoja, kaip galima pamilti neįprastas tendencijas. Štai kelios, kurios atrodo efektingai.

BALTA AVALYNĖ

Kadaise buvo grūmojama pirštu - baltų batelių šiukštu neturėtų avėti niekas, nebent nuotakos. Vis dėlto šįmet balta spalva užkariavo ne tik spintas, bet ir aksesuarų lentynas. Vienas neįprastų sezono topų yra būtent baltos spalvos avalynė. Madingi ir aukštakulniai, ir laisvalaikio bateliai.

Vida Press nuotr.

Vida Press nuotr.

Bateliai: "LANVIN", "GIVENCHY", "NICHOLAS KIRKWOOD", "ISABEL MARANT", "JIMMY CHOO", "GIANVITO ROSSI", net-a-porter.com nuotr.


RAUKINIŲ MARŠKINIAI

Tarsi iš 8-ojo dešimtmečio nužengę marškiniai rauktomis detalėmis - pretenzinga, bet akimirksniu pasklidusi tendencija. Raukiniai gana romantiškas elementas, atsverkite švelnumą grubesne stilistika, pavyzdžiui, rokenrolo arba sportinėmis detalėmis. Taip pat galite pasitelkti klasiką, elegantiški drabužiai ir aksesuarai šiai tendencijai suteiks solidumo.

Sipa Press/Scanpix nuotr.

Vida Press, Reuters/Scanpix nuotr.


Marškiniai: "A.P.C. ATELIER DE PRODUCTION ET DE CRÉATION", "MIH JEANS", "APRANGA", net-a-porter.com ir gamintojų nuotr.

TRUMPOS PLATĖJANČIOS KELNĖS

Tai tendencija apimanti madinguosius kiulotus ir naują kelnių siluetą - klešnės tiesios, trumpintos, o galuose netikėtai plačios. Kad mūvėdama tokias kelnes neatrodytumėte žemesnė nei esate, derinkite aukštakulnius batelius arba platformas.

Vida Press nuotr.

Vida Press nuotr.

Kelnės: "ELLERY", "ISA ARFEN", "APRANGA", net-a-porter.com ir gamintojų nuotr.

ELEGANTIŠKAS SPORTAS

Anksčiau nė nenumanėme, kad sportinį stilių gali lydėti elegantiški aksesuarai. Ir šiandien tamprės, sportiškos kelnės ar kombinezonai prie aukštakulnių batelių kelia diskusijas. Bet žvaigždės drąsiai renkasi tokius derinius, o įkandin joms - ir stilingos moterys. O kodėl gi ne? Tiesa, kad neįprasta, bet juk ir kedus pripratome avėti kasdien ne iš karto.

Vida Press nuotr.

Vida Press nuotr.

Aukštakulniai "Aldo", gamintojo nuotr.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis