4 mados kryptys, atskleisiančios jūsų asmenybę. LAIMĖTOJA

Prekių ženklas “1.2.3″ - tai paryžietėms būdingas elegancijos ir moteriškumo derinys. Preciziški kirpimai, kokybiškos medžiagos ir ypatingas dėmesys detalėms yra pagrindinės kiekvienos kolekcijos ypatybės.

Šį sezoną atraskite jūsų asmenybei tinkamiausią stilistinę kryptį ir dalyvaukite "1.2.3" žaidime. Apačioje rasite anketą, užpildykite ją ir pažymėkite, kuris stilius jums artimiausias. Laimėtojai atiteks daili prancūzų prekių ženklo "1.2.3" skarelė - juk detalės įvaizdžiui taip svarbu!

RETRO

Esate jaunatviška ir energinga - prisiminkite 70-ųjų retro stilių. Šiam laikotarpiui būdingi lakoniškų siluetų drabužiai, ypač stačiakampio. Vyrauja paprastos formos, geometriniai raštai ir sodrios spalvos, kurios neapsunkina įvaizdžio, atrodo harmoningai.

Rudenį, atvėsus orams, įsigykite tiesų retro stiliaus paltą, jis tiks ir prie dalykinių, ir laisvalaikio drabužių. Griežtas stačiakampio siluetas jūsų figūrai tarsi suteiks naują formą, liaunins. O jei paltą vilkėsite atsegtą, priekyje kraštai sudarys vertikales, todėl atrodysite aukštesnė.

Aprangą papildykite geometrinių formų papuošalais, raštuotomis skarelėmis, aukso spalvos akcentais. Prabangos įvaizdžiui suteiks lakuotos odos detalės, praktiškas variantas - talpi lakuoto paviršiaus rankinė. Ji ilgai nesusidėvės, jei įsigysite klasikinio dizaino, be vargo priderinsite prie skirtingų aprangos variantų.

Gamintojo nuotr.
Gamintojo nuotr.

ROMANTIŠKA DAMA

Ši stiliaus kryptis tiks subtilioms, romantišką įvaizdį mėgstančioms moterims. Garsūs dizaineriai įkvėpimo rudens kolekcijoms sėmėsi iš XVIII-XIX amžių, tad į madą grįžo puošyba raukiniais, nėriniais, švelnūs pasteliniai atspalviai. Subtilūs rausvi, pudros ir žydri tonai - rudens pažiba, tokios spalvos aprangai suteiks tvarkingumo, papuoš. Daili balta palaidinė taps idealiu pasirinkimu, jei po darbo ketinate eiti vakarienės ar dalyvauti pristatyme. Tereikės persiauti elegantiškus batelius arba įsisegti puošnius auskarus.

Įsigykite lengvo audinio romantišką suknelę arba palaidinę, šios puikiai tiks vakarui. Dieną sluoksniuokite drabužius - ant suknelės užsimetusi ilgą liemenę ir aplink kaklą apvijusi margaspalvę skarelę, sukursite stilingą laisvalaikio įvaizdį. Prie palaidinės derinkite prigludusius džinsus, ilgą siaurą šalikėlį ir surduto tipo švarką, kuris pabrėš istorišką stilių.

Gamintojo nuotr.

Gamintojo nuotr.

RUDENIŠKA PALETĖ

Nuolat sekate mados naujienas ir semiatės aprangos įkvėpimo iš gatvės mados? Tuomet apsidairykite aplink - rudenėjanti gamta sufleruoja šio sezono spalvines tendencijas. Lakoniški drabužių siluetai leis rudeniškų atspalvių paletei suskambėti visu grožiu, privalomas sezono pirkinys - sodrus oranžinis drabužis. Madinga ne tik oranžinė, bet ir plytų raudona, garstyčių geltonis, gintaro, burgundiški atspalviai. Ryškios spalvos neatrodys agresyviai, jei derinsite jas su neutraliomis, pavyzdžiui, balintos kavos ar pilkšva.

Šilti ir sodrūs atspalviai siejami su natūralumu, gamta, tad aprangą papildžiusi odiniais drabužiais arba aksesuarais sukursite vieningą derinį. Nebijokite kaubojiškų detalių, rudenį šis stilius tarp madingųjų. Tai šilti apsiaustai, raštuotos skaros, kantri stiliaus auliniai batai, odos pynimai, platūs odiniai diržai juosiami ant suknelių, megztinių ar skraisčių.

Gamintojo nuotr.

Gamintojo nuotr.

VEIKLI MIESTIETĖ

Savimi pasitikinčios ir žavingos moters įspūdį sukursite šiuolaikiška elegancija. Tai klasikinio stiliaus drabužiai, kuriems būdingas skulptūriškumas, išgrynintos formos. Toms, kurių veikla reikalauja dalykinio įvaizdžio, neretai kyla klausimas - kaip išvengti nuobodumo, neatrodyti per griežtai ar senamadiškai. Įpinkite į garderobą ryškių spalvų, pagyvinkite jį grafiniais, bet subtiliais raštais ir nebijokite modernių statiškų siluetų.

Įsigykite 5 svarbiausius dalykinio garderobo drabužius: tamsias kelnes, elegantišką palaidinę ir švarką, klasikinius baltus marškinius, minimalistinio stiliaus suknelę. Jei norite atrodyti šiuolaikiškiau, rinkitės siaurėjančias kelnes, atkreipkite dėmesį į mažas detales, pavyzdžiui, kitokius švarko atlapus, suknelės apykaklę. Nors detalės atrodo mažmožis, jos akimirksniu gali padailinti įvaizdį.

Gamintojo nuotr.

Gamintojo nuotr.

Sveikiname laimėjus Rūtą Zalatorienę. Kaip atsiimti prizą, el. paštu praneš konkurso organizatoriai

"1.2.3" kolekcijų ieškokite:

VILNIUJE: Gedimino 22, Gedimino pr. 22
PANEVĖŽYJE: 1.2.3 salone, Ramygalos g. 13

Užsakymo nr.: PT_72337206

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis