30 būdų vasarą vilkėti gėlėtą suknelę

Nuo lengvų, romantiškų, vėjuje plevėsuojančių floristikos motyvais margintų suknelių iki ryškiaspalvių gėlių raštų, siūlome 30-imt vasaros stiliaus idėjų.

Gėlėtos suknelės jau nebėra tinkamos tik vestuvėms ar krikštynoms. Stilingos moterys jas renkasi pačioms įvairiausioms progoms: priderinusios elegantišką rankinę ir uždarus batelius keliauja į darbą, o apsiavusios baltus „Converse” sportbačius leidžia laiką mieste. Nors vienspalvius drabužius mėgstančioms damoms gėlėti audiniai gali pasirodyti sunkiai derinami, nereikėtų jų atsisakyti kaip pernelyg pretenzingų – tinkama suknelė praturtins jūsų garderobą suteikdama jam itin moterišką akcentą.


Vida Press nuotr.

Kokių gėlių raštą rinktis? Akivaizdu, kad vieno madingo motyvo nėra. Populiarios ir tulpės, ir rožės, ir lelijos bei ramunėlės. Vis dėlto šį sezoną galima išskirti dvi pagrindines gėlėtų suknelių tendencijas: tai vintažinio stiliaus gėlėmis margintos ir ryškiaspalvių retro motyvų suknelės.

Kad nuspręstumėte, kuri tendencija labiausiai tinka būtent jums, siūlome peržiūrėti fotogaleriją, kurioje – 30 būdų vasarą vilkėti gėlėtą suknelę.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis