3 madingiausi šio sezono spalvų deriniai

Pavasaris visai čia pat, tad laikas pasidomėti, ką atneša nauji mados vėjai. Šįmet šiltojo sezono tendencijose vyrauja pabrėžtas moteriškumas ir žaismingi elementai. Nors spalviniai deriniai rėžia akis, atrodo harmoningai.

2017 m. pavasaris kaip niekada spalvingas ir ryškus. Ryškių spalvų tendencija vyrauja ne tik mados, bet ir grožio, dizaino pasaulyje. Žvilgsnius traukiančius objektus kuria ko ne visi, nuo drabužių ar interjero dizainerių iki technikos gamintojų. Taigi, be jokių abejonių patobulintą „Nissan“ miesto krosoverį „Juke“ galima vadinti vienu stilingiausių šių metų automobilių.

Naujovė - galimybė pačiam kurti automobilio dizainą, tiek išorės, tiek vidaus. Platus spalvų spektras ir apdailos detalių pasirinkimas leidžia susikurti madingiausią ir asmenybę atspindintį miesto visureigį, tokį, kokio kiti neturės. Tai puiki galimybė gatvėmis riedėti ne tik saugiai, bet ir stilingai - tikra moterų svajonė!

NISSAN JUKE, gamintojo nuotr.

O dabar apie madingiausius šių metų pavasario ir vasaros spalvinius derinius, kurie pakels nuotaiką, išskirs iš minios ir suteiks pasitikėjimo savimi.

1. SPALVINGI KONTRASTAI

2017 m. vyrauja drąsus įvaizdis, derinami ne tik skirtingi raštai, stiliai, bet ir priešingomis vadinamos spalvos. Pasitelkusi spalvų ratą, galite nesunkiai harmoningus derinius atrasti pati. Taisyklė paprasta - darniai, bet originaliai atrodys spalvos, kurios rate yra išdėstytos viena prieš kitą.

Vida Press, SIPA, AP/Scanpix ir gamintojo nuotr.

Šio sezono bene madingiausias priešingų spalvų ansamblis - mėlyna ir oranžinė. Atspalvių galimybės įvairiausios, nuo apelsinų iki plytų raudonio oranžinės, nuo žydros iki ultramarino mėlynos. Kad įvaizdis neatrodytų perspaustas, pirmenybę teikite skulptūriškų siluetų, lakoniško dizaino drabužiams, o aksesuarai lai būna žaismingesni.

Sipa Press/Scanpix ir net-a-porter.com nuotr.

2. RAUDONA IR METALO DETALĖS

Raudona - tai pasitikėjimo savimi ir galios ženklas, ši spalva kiekvieną moterį paverčia įtakinga, sakytum, karaliene. Vis dėlto nuo-iki vilkėti raudonai išdrįstų ne kiekviena, tad šįmet dizaineriai siūlo raudoną aprangą sušvelninti metallic efektu ar neutraliomis spalvomis.

AFP, AP/Scanpix, Vida Press ir gamintojo nuotr.

Jeigu metalizuoto audinio drabužiai jums atrodo per drąsus sprendimas, prie raudonos derinkite subtilesnius variantus. Tai gali būti juoda, pilka, balta, taip pat smėlio, įvairūs rusvi ar pudros atspalviai. Tačiau vienos kitos metalinės detalės nevenkite. Papuošalas, laikrodis ar metalinis akcentas ant batelių / rankinės kaipmat pagyvins įvaizdį.

Vida Press ir net-a-porter.com nuotr.

3. GELTONA IR JUODI AKCENTAI

Viena populiariausių naujo sezono spalvų - vaiski geltona. Praėjusiais metais ją buvo siūlyta derinti su pasteliniais atspalviais ir pilka, o šįmet greta geltonos atsiranda violetinė ir juoda. Pastarasis variantas kiek paprastesnis, mažiau ekstravagantiškas.

Vida Press, AP/Scanpix ir gamintojo nuotr.

Prie geltonų drabužių derindama juodas detales, atkreipkite dėmesį į juodųjų faktūras. Jei šie visi bus lygių, panašių paviršių, apranga gali atrodyti nykiai. Derinkite juodą kailį, nebūtinai matinės, bet ir lakuotos odos aksesuarus, paįvairinkite aprangą mezginiais arba madinguoju aksomu. Atminkite, kad spalviniai deriniai tėra tendencijų kryptys, tad savo įvaizdį kurkite laisvai, juk svarbiausia jaustis jaukiai ir patogiai.

Vida Press ir net-a-porter.com nuotr.

Užsakymo nr.: PT_73831948

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis