3 garsiausių mados ikonų stiliaus taisyklės

Ne viena garsenybė žavi ne tik savo grožiu, bet ir stiliaus pojūčiu. Iš aktorių, manekenių, scenos primadonų ar tiesiog žinomų vakarėlių liūčių galime pasimokyti stiliaus paslapčių.

Nuolatinė mados pristatymų viešnia ir viena stilingiausių garsenybių Olivia Palermo kaskart stebina nuo-iki apgalvota apranga. Drąsūs deriniai, tobulai priderinti aksesuarai ir naujausių tendencijų atspindžiai, ji – vaikščiojantis mados gidas. Olivią dažnai galima pamatyti vilkinčią skirtingų raštų drabužius. Pasak mados dievaitės, įvairių raštų derinimas akimirksniu net ir paprastų siluetų drabužius paverčia įdomiais. Taip pat nereikėtų bijoti drąsesnių mados tendencijų, pavyzdžiui, spalvingo kailio ar itin ilgų batų virš kelių.

Vida Press nuotr.

Vida Press nuotr.

Vida Press nuotr.

Vida Press nuotr.

Su kiekviena kolekcija sulaukianti pagyrų dizainerė Victoria Beckham renkasi elegantišką, bet modernų įvaizdį, ypač mėgsta minimlizmą ir skulptūriškas formas. Kadaise nevengusi gilių iškirpčių ir skeltukų, šiandien Victoria laikosi griežtesnių stiliaus taisyklių. Viena jų – išlaikyti nors šiek tiek paslapties. Jeigu segite trumpesnį sijoną, rinkitės plokščiapadžius batelius arba neaukštą kulną, venkite gilios iškirptės, juk vulgarumas – stiliaus priešas numeris vienas.

Kiekvienai Victoria siūlo drabužinėje turėti 3 nepakeičiamus drabužius: klasikinius baltus marškinius, elegantišką ir šiuolaikišką kelnių kostiumą bei klasikinį tiesaus kirpimo paltą.

Vida Press nuotr.

Vida Press nuotr.

Vida Press nuotr.

Garsi žvaigždžių stilistė Rachel Zoe taip pat turi savas stiliaus taisykles, kurių laikosi pati ir pataria laikytis savo klientėms. Pirmoji – nesivaikyti mados tendencijų aklai, o prisitaikyti jas sau. Pavyzdžiui, madingi šviesūs pasteliniai atspalviai, tačiau jei tokiais apsirengusi jaučiatės nejaukiai, pamėginkite įsigyti tik šviesų aksesuarą, rankinę, o gal pastelinių akmenėlių apyrankę.

Rachel sako, kad susikurti puikų įvaizdį galite drąsiai kopijuodama žvaigždžių stilių: „Tam jos ir yra, kad įkvėptų, kad parodytų, kas madinga. Juk ne veltui dirbame su žvaigždėmis, jeigu jų stilius įkvepia kitus – puiku, vadinasi stilistas puikiai padirbėjo.“

Vida Press nuotr.

Vida Press nuotr.

Vida Press nuotr.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis