3 drabužių tipai, kurių nerasite stilingų moterų spintose

Stilingos moterys žino ne vieną mados gudrybę, o savo spintose slepia pavydą keliantį garderobą. Vis dėlto yra keli drabužių tipai, kurių ten tikrai nerastumėte...

Sakoma, kad stilinga moteris yra ta, kuri žino, kas ji yra ir savo išvaizda kuria harmoniją su vidumi. Būtent todėl ji savo garderobą dėlioja lyg dėlionę, kurioje kiekviena detalė turi savo vietą ir puikiai dera su kitomis. Čia nerasite nereikalingų, prastos kokybės ar netinkančių rūbų – jie ne tik užima brangią spintos vietą, bet ir apsunkina apsirengimo procesą. Tai nereiškia, kad stilinga moteris (ar jos spinta) yra tobula, tačiau iš jos tikrai yra ko pasimokyti.

Štai keli dalykai, kurių tikrai nerasite stilingos moters spintoje.

PRASTOS KOKYBĖS BAZINIAI DRABUŽIAI (BASICS)

Dažna mūsų investuoja į ryškius, išskirtinius drabužius, tačiau pamiršta spintos pagrindą sudarančius rūbus (angl. basics). Tai – rimta mados klaida, nes būtent šie drabužiai ir yra tie, kuriuos vilkime dažniausiai. Klasikiniai, balti marškinėliai, medvilninės palaidinės ilgomis rankovėmis, šiltos tamprės ar neutralių tonų ploni megztukai aukštu kaklu yra tai, už ką daugiau sumokėjusi tikrai nepasigailėsite.

Gatvės mada
Gatvės mada
Vida Press

NETINKANTYS KLASIKINIAI DRABUŽIAI

Niekas neprilygsta puikiai sukirptam švarkui, marškiniams, ar kelnėms – šie klasikiniai drabužiai sugeba akimirksniu pabrėžti siluetą bei suteikti jam šiek tiek oficialumo. Tokio efekto, žinoma, nepasieksite, jei vilkėsite negražiai krentančius, per didelius ar, dar blogiau, per mažus drabužius. Stilingos moterys žino tobulai tinkančių klasikinių drabužių vertę, tad mielai investuoja ne tik į kokybišką rūbą, bet ir siuvėjo, galinčio tą rūbą pataisyti, paslaugas.

Cindy Crawford
Cindy Crawford
Vida Press

NEPATOGŪS BATAI

Mitas, kad stilingos moterys dėl gražių batelių mielai kenčia pėdų skausmus. Jos yra pakankamai užsiėmusios, tad negali sau leisti prabangos avėti nepatogius batus. Be to nerangi, įtempta eisena gali sugadinti net patį stilingiausią įvaizdį... O „patogūs“ nebūtinai turi reikšti „negražūs“, paieškojusi rasite ne tik komfortiškus, bet ir madingus aukštakulnius ar žemakulnius batus.

Erika Boldrin
Erika Boldrin
Vida Press

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis