2 madingiausi sijonų tipai, kurie atrodys pritrenkiančiai derinami su šiltu megztiniu

Tiek sijonas, tiek šiltas megztinis yra klasikiniai garderobo elementai, kurie neabejotinai jau slepiasi jūsų spintoje. Dėvimi kartu šie drabužiai atrodys naujai ir pelnys jums aukščiausius stiliaus balus.

MIDI ILGIO SIJONAS

Vidutinio ilgio, laisvai krentantis sijonas, jaukus megztinis ir ilgi auliniai batai yra vienas populiariausių šių metų šaltojo sezono derinių. Sunku suskaičiuoti, kiek kartų tokį įvaizdį pastaraisiais mėnesiais rinkosi mados dizainerė Victoria Beckham ir ji – ne vienintelė tokia stiliaus žvaigždė. Nieko keisto – jis itin stilingas, elegantiškas, o geriausia, kad yra tinkamas vėsiam orui.



Victoria Beckham, Vida Press nuotr.

Jei norite šį derinį išbandyti, bet jaudinatės, kad jūsų figūra visiškai pasislėps po storais drabužių sluoksniais, įsitikinkite, kad kiti formuojamo drabužių derinio elementai yra grakštūs ir moteriški. Storo megztinio masyvumą atsvers sijono lengvumas, o aukštakulniai batai ir minimalistinio stiliaus papuošalai taps vyšnaite ant torto.


Kate Bosworth, Vida Press nuotr.

Jei vis dėlto norite ryškesnio silueto, viso megztinio (ar tik priekinės jo dalies) apačią sukiškite į sijoną.


Gatvės stilius, Vida Press nuotr.


Lauren Santo Domingo, Vida Press nuotr.


Olivia Palermo, Vida Press nuotr.

Oversize (ang. didelio dydžio) stiliaus megztinis tiks tiek prie klostuoto, tiek prie raukiniais puošto sijono. Šie modeliai puikiai atrodys dienos metu, o asimetriškas satino sijonas megztinio ir sijono deriniui suteiks puošnumo bei pavers jį tinkamu ir vakarui. Tik nepamirškite talpią rankinę pakeisti mažesne ir elegantiškesne. Puikiai tiks ir subtili delninė.


Ada Kokosar, Vida Press nuotr.


Melanie Griffith, Vida Press nuotr.


Jacey Duprie, Vida Press nuotr.

PIEŠTUKO FORMOS SIJONAS

Platėjantis midi sijonas yra madingiausias šios žiemos drabužis, tačiau pavasarį jis populiariausiojo titulą užleis pieštuko formos sijonui. Šis rūbas keletą metų asocijavosi daugiausiai su biuru ir, galbūt, Baltaisiais rūmais (pieštuko formos sijonas yra vienas dažniausiai dėvimų pirmosios JAV ponios Melanios Trump drabužių), tačiau dizaineriai pasirūpino, kad 2018-ųjų pavasarį jį segėti norėtų net ir tos moterys, kurios nieko bendro su biuro apranga neturi.


Thassia Navesb, Vida Press nuotr.


Giovanna Battaglia, Vida Press nuotr.


Keri Russell, Vida Press nuotr.

Tiesa, tikra mados klaida būtų šio stiliaus sijoną derinti su kaip pirštinė prigludusiu megztuku ir bateliais dešimties centimetrų aukščio kulniukais. Ką jau kalbėti apie tai, kad atrodytumėte labai nemoderniai. Prie pieštuko formos sijono labiausiai tiks smailėjantys bateliai neaukšta pakulne ir laisvai krentantis viršutinis drabužis – tokį toną šiam pavasariui diktuoja tendencijų prognozuotojai.


Linda Tol, Vida Press nuotr.

Aplenkite kitas ir išbandykite tendenciją jau dabar, tuo labiau, kad tiesus, prigludęs, žemiau kelių besibaigiantis sijonas aukštintu liemeniu greičiausiai jau kaba jūsų spintoje.


Olivia Palermo, Vida Press nuotr.

Jis puikiai dera su įvairiais megztinių modeliais, tad tiks ir žiemos metu. Dieną sijoną derinkite su masyviu megztiniu aukštu kaklu, o vakarui rinkitės oversize stiliaus modelį apvalia ar V formos iškirpte. Jei esate itin drąsi, galite išbandyti ir labai gilią megztinio iškirptę, kaip kad pademonstravo anglų aktorė Ellie Bamber.


Ellie Bamber, Vida Press nuotr.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis