10 seksualiausių drabužių, kurie veda vyrus iš proto

Kai kas iš šio dešimtuko jus nustebins. Vyrai nelabai gali paaiškinti, kodėl šie drabužiai traukia, bet nuo jais vilkinčios moters negali atitraukti akių.

Skaitomiausi šių dienų tekstai:
- Barbora Radvilaitė: kodėl vyrai kraustėsi dėl jos iš proto
- V. Baublienė: ar man už tai moka
- 20 natūralių skausmo mažinimo būdų, kurie pakeis vaistus
- TOP5 produktai veidui: makiažo pagrindas, kurio reikia tik lašelio
- Keptos bulvės, įdarytos varške

Vyrų įsitikinimu, šie moteriški drabužiai patys seksualiausi.

1
Trumpas sijonas


Pradėsime nuo banaliausio, bet vyrų žvilgsnius tiesiog prikaustančio drabužėlio – mini sijono. Vyrai mano, kad trumpi sijonai apnuogina moters kojas (jiems labai gražu, kai jos iš tiesų nuogos, o jei dar auga nuo pažastų...) ir gražiai išryškina užpakaliuką. Dėl jo, o ne dėl kojų, dauguma ir eina iš proto.

Bella Thorne
Vida Press
Jennifer Aniston
Vida Press

2

Aptempti džinsai


Siauri, kūno linijas dailiai aptempiantys tiesaus silueto džinsai (angl. skinny jeans) – turbūt antras pagal „populiarumą“ drabužis, kuriuo apsirengusią moterį vyrai visada nulydi žvilgsniu. Tie džinsai turi kažką, kas prikausto dėmesį. Svarbiausia, kad jie tobulai tiktų jūsų figūrai. O jei dar avėsite smailianosius aukštakulnius...

Yulia Klass
Vida Press
Zoe Hardman
Vida Press

3

Nuogi pečiai


Žinote, kokia palaidinė ar suknelė labiausiai kursto vyrus? Ne toji, kuri nepriekaištingai aptempia, o ta, kuri apnuogina pečius. Stiprioji lytis tikina, kad juos varo iš proto apnuoginti pečiai ir šiek tiek nuogos nugaros.

Mados blogerė Chiara Ferragni
Vida Press

Nuosaikesnis variantas – tarsi netyčia nuo peties nuslydę marškinėliai. Drąsesnis (ir kur kas seksualesnis) – gerokai nuo pečių nusmaukta palaidinės ar suknelės viršutinė dalis, ypač jei ji su rankovėmis.

Jennifer Lopez
Vida Press
Christina Ricci
Vida Press
Lily Aldridge
Vida Press

4

Džinsiniai marškiniai

Kad vyrams patinka, kai moterys vilki jų baltus marškinius, visos žinome. Tačiau juos itin žavi, ir kai moteris apsivilkusi džinsinius marškinius. Jie šiek tiek „prislopina“ moteriškumą ir kartu kursto vaizduotę – žodžiu, dirgina jusles. Ypač patrauklus derinys – džinsiniai marškiniai ir siauras sijonas (pieštuko silueto iki kelių ar kiek trumpesnis virš jų).

Hilary Duff
Vida Press
Kate Bosworth
Vida Press

5
Odinis švarkas


Odiniai drabužiai visuomet atrodo šiek tiek nepadorūs, net jei jais aklinai užsidangstytum krūtinę ir kojas. Jie seksualūs, ir tiek.

Lucy Watson
Vida Press
Miranda Kerr
Vida Press

Jei nenorite pernelyg tiesmukai demonstruoti savo seksualumo, rinkitės baikerišką odinį švarką. Ką prie jo priderinsite, jūsų valia, bet jei – sijonuką ar raudonai pasidažysite lūpas, išvesite vyriškius iš proto.

6
Trumpas kombinezonas

Eva Longoria
Vida Press

Čia pat pavasaris, tad išduosime, ką seksualiausio (vyrų nuomone) galite įsigyti šiltajam sezonui ir atostogoms. Romperį! Ilgi kombinezonai kai kuriuos vyrus erzina, tačiau dėl trumpų jų nuomonės kažkodėl sutampa (dėl kojų?). 

Dakota Johnson
Vida Press

Šis drabužėlis jiems asocijuojasi su atsainumu, kai apsirengiama tarsi paskubomis, tik pašokus iš lovos, o toks lengvabūdiškumas ir „lengvas“ požiūris į drabužius vyrams patinka. Kad neatrodytumėte kaip iš pliažo, prie kombinezono aukitės aukštakulnius.

7
Balerinų bateliai


Iki šiol šventai tikėjome, kad aukštakulniai vyrus traukia labiausiai. Taip, su jais kojos atrodo ilgesnės, labiau siūbuojate klubais, kai vaikštote... Bet kas nutinka, kai pakerta kojas? Eisena toli gražu neprimena podiumo gražuolės. Pasirodo, vyrams kur kas labiau patinka atsipalaidavusios ir savimi pasitikinčios moterys, savo kojas apaunančios plokščiapadžiais bateliais ir nesukančios dėl to galvos. Čia tas pats aprangos „atsainumas“, nors galbūt rinkotės tas laivutes kelias valandas. Vyrams seksualūs ne tik kulnai!

Ko gero, šiuo metu puikiausias to pavyzdys – karščiausiame metų filme „Penkiasdešimt pilkų atspalvių“ nusifilmavusi Dakota Johnson, kurios su aukštakulniais fotografai turbūt dar nė karto neįamžino. Net per premjerą Berlyne prie fantastiškos „Dior“ suknelės ji avėjo sandalus.

Dakota Johnson
Vida Press

8
Sportinės tamprės

Camila Alves
Vida Press

Pažvelkite į šias nuotraukas ir nuoširdžiai atsakykite, ar kada būtumėte pamaniusios, kad vyrams tai – labai seksualu.

Sylvie van der Vaart
Vida Press

Taip, aptemptos sportinės kelnės vyrams atrodo labai seksualu. Pirma, šis drabužis sufleruoja, kad jį vilkinti moteris nėra abejinga savo išvaizdai, antra, iš tampraus audinio pasiūtos kelnės dailiai aptempia kojas ir užpakaliuką.

Pirmenybę vyrų akys kažkodėl teikia juodos spalvos sportinėms kelnėms.

9
Gyvūnų raštai

Nicky Minaj
Vida Press

Galime ginčytis iki nukritimo, ar drabužiai, marginti plėšriųjų kačių (leopradų, gepardų ir kt.) ir gyvačių (pitonų, krokodilų ir pan.) raštais, seksualu ar vulgaru. Ką mano vyrai? Daugybė garsių ir labai seksualių moterų mėgsta šiuos raštus, tad vyrai įprato manyti, jog tai – seksualu. Jie sutinka, kad tokie drabužiai (ar batai, aksesuarai) yra skonio dalykas: jei garderobe yra viena taip marginta detalė, visai gražu, jei nuo galvos iki kojų vilkite leopardų kailių raštus, tuomet jau vulgaroka... Rinktis jums. Tačiau vyrai linkę manyti, jog tai – seksualu.

Pixie Geldof
Vida Press
Victoria Justice
Vida Press

10
Raudona spalva

Jennifer Lawrence
Vida Press

Nieko nepadarysi: raudona yra aistros spalva, ji kursto, dirgina, tonizuoja, kelia kraujospūdį, tad negali nebūti seksuali. Kad ir ką raudono rinktumėtės – suknelę, aukštakulnius ar lūpdažį, atrodysite seksuali, net jei ne toks būtų jūsų tikslas. Vyrai čia bejėgiai: tokia šios spalvos prigimtis – gundyti.

Taylor Swift
Vida Press

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis