10 ryškiausių stiliaus momentų „Grammy“ apdovanojimuose (FOTO)

„Grammy“ apdovanojimai laikomi viena nedaugelio progų garsenybėms parodyti tikrąjį savo stilių. Čia leidžiama viskas: nuo pačių ekstravagantiškiausių, keisčiausių apdarų iki pasakiškų princesėms tinkamų suknelių. Šiųmetinė ceremonija taip pat nenuvylė. Atrinkome dešimt ryškiausių stiliaus momentų.

Dainininkė Lady Gaga yra ta žvaigždė, kurios stiliui tinka posakis „daugiau yra daugiau“. Ir šįkart ji kurdama savo įvaizdį pasirinko maksimalizmą. „Armani Privé“ suknelė turėjo viską: stiprius pečius, aukštą skeltuką, visą raudonąjį kilimą uždengiantį sijono šleifą, įsegtą „Time's up“ ženklelį ir rožę – šio judėjimo simbolį... Įvaizdį pabaigė suvarstomi batai aukšta platforma, pečius siekiantys kabantys auskarai ir odine virvele puošti, į kasą supinti plaukai.




Lady Gaga, Vida Press nuotr.

Ne mažiau įspūdinga buvo ir pasirodymui ant scenos žvaigždės vilkėta suknelė, dar vienas ekstravagantiškas „Armani Privé“ kūrinys.


Lady Gaga, Vida Press nuotr.

Modelis, kulinarinių knygų autorė ir laidų vedėja Chrissy Teigen į apdovanojimų ceremoniją atlydėjo savo vyrą, dainininką Johną Legendą, tačiau jos spindinti „Yanina Couture“ suknelė neleido suabejoti, kas yra tikroji žvaigždė.


Chrissy Teigen, Vida Press nuotr.

Atvirais, jokios cenzūros nepripažįstančiais pareiškimais pagarsėjusi reperė Cardi B neseniai susižadėjo su taip pat repo muzikos kūrėju, grupės „Migos“ nariu Offset, galbūt todėl apdovanojimų ceremonijoje pasirodė vilkėdama vestuvinę suknelę. Mados namų „Ashi“ kūrinį puikiai papildė balti „Christian Louboutin“ bateliai ir balta rožė – „Time's up“ judėjimo, kovojančio prieš seksualinį priekabiavimą darbo vietoje, simbolis.


Cardi B, Vida Press nuotr.

Lana Del Rey – dainininkė, garsėjanti vintažinio stiliaus klipais ir prielankumu praėjusio amžiaus madai, tad nieko keisto, kad „Grammy“ apdovanojimuose pasirodė vilkėdama suknelę, kuriai įkvėpimo sėmėsi iš ikoniško XX a. pirmojoje pusėje garsios aktorės Hedy Lamarr stiliaus. Švelniai rožinės spalvos mados namų „Gucci“ suknelė ir iš sidabrinių žvaigždžių sudėtas galvos papuošalas atrodė pasakiškai.


Lana del Rey, Vida Press nuotr.

Nors Beyonce pavėlavo į ceremoniją ir nepasirodė ant raudonojo kilimo, jos atvykimas buvo ne ką mažiau efektingas. Dainininkė (kaip, beje, ir jos vyras, reperis ir prodiuseris Jay Z) vilkėjo nuo galvos iki kojų juodai, o dizainerio Nicolaso Jebrano kurta aksomo suknelė efektingai pabrėžė kiekvieną moters kūno linkį.

A post shared by Beyoncé (@beyonce) on Jan 28, 2018 at 10:45pm PST

Dainininkė Hailee Steinfeld vilkėjo baltą, tiesaus kirpimo dizainerio Alexandre Vauthier suknelę, tačiau ne ji jaunosios žvaigždės įvaizdyje buvo svarbiausia. Jauna moteris prie suknelės meistriškai priderino violetinius, metalo blizgesio batus, taip sukurdama netikėtą, futuristinį stilių. Stiprus įvaizdis nereikalavo nieko kito, tik smulkios deimantų apyrankės ir žiedo.


Hailee Seinfeld, Vida Press nuotr.

Kelnių kostiumas buvo vienas populiariausių vakaro pasirinkimų, juos vilkėjo dainininkės Alessia Cara, Kesha, Rapsody, aktorė Anna Kendrick. Iš kitų išsiskyrė aktorė Janelle Monae, apdovanojimų ceremonijai pasirinkusi itin stilingą juodą, gėlėmis siuvinėtą „Dolce & Gabbana“ kostiumą, kurį išdidžiai papuošė „Time's up“ ženkleliu.


Janelle Monae, Vida Press nuotr.

Dar vienas stilingas kelnių kostiumas – dizainerio Jeano Paulo Gaultier kūrinys, kurį vilkėjo dainininkė Miley Cyrus. Aksomo drabužis buvo gan didelis pokytis nuo įprastai provokuojančių ir ekstravagantiškų drabužių, kuriuos pastaraisiais metais viešiems pasirodymams rinkdavosi atlikėja. Prie juodos spalvos aprangos tobulai derėjo balta rožė ilgu kotu.


Miley Cyrus, Vida Press nuotr.

Netikėta stiliaus žvaigždė – kantri muzikos dainininkė Emmylou Harris, „Grammy“ apdovanojimą atsiėmusi už viso gyvenimo pasiekimus. Moteris vilkėjo juodos spalvos suknelę su aukso spalvos detalėmis bei derantį švarkelį. Svarbus įvaizdžio akcentas – kaubojiško stiliaus batai.


Emmylou Harris, Vida Press nuotr.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis