10 geriausių 2015 metų garsenybių įvaizdžių

Kritikų nuomone, šie dešimt įžymybių įvaizdžių 2015-aisiais buvo verčiausi aplodismentų. Ar sutinkate?

1

Pirmą vietą dalijasi dvi aktorės: Elizabeth Banks, vilkinti metų dizaineriu paskelbto Elie Saabo Couture suknelę Berlyno kino festivalyje...

Elizabeth Banks
Vida Press

...ir Azijos grožio perlu vadinama porcelianinė gražuolė Fan Bingbing su „Ralph & Russo Couture“ (šie aukštosios mados namai pernai išrinkti geriausiais) suknele Kanų kino festivalio atidarymo ceremonijoje.

Fan Bingbing
Vida Press

2

„Prada“ dėvi ne tik Velnias, bet ir Bondo merginos. Su geltona „Prada“ suknele, kurią vilkėjo per 2015-ųjų BAFTA adovanojimus, prancūzų aktorė Lea Seydoux tapo viena stilingiausių įžymybių.

Lea Seydoux
Vida Press

3

Modelis ir modelių „mama“ Heidi Klum ir Zaco Poseno kurta violetinė suknia. Ja gražuolė pasipuošė per lapkritį vykusius „Bambi“ apdovanojimus.

Heidi Klum
Vida Press

4

Nors nerašyta vakarinių apdarų taisyklė sako, kad ant raudonojo kilimo apsivilkusi raudonai rizikuoji susilieti su kilimo spalva, supermodelis Erin O’Connor su „Ralph & Russo Couture“ suknele Kanuose įrodė, kad tai – netiesa ir žibėjo ryškiau už bet kurias įžymybes. Taip ryškiai, kad tai jai pelnė ketvirtą stilingiausią apdarą vilkinčių garsenybių sąrašo vietą.

Erin O’Connor
Vida Press

5

Aktorė Sienna Miller ir efemeriškas „Gucci“ apdaras, kurį žvaigždė vilkėjo Kanų kino festivalio uždarymo ceremonijoje.

Sienna Miller
Vida Press

Jis užgožė net keistoką S. Miller šukuoseną, nors „krokodiliukai“ ir buvo labai madingi.

6

Dar vienas sodrios violetinės triumfas: modelis Camila Alves ir jos „Donna Karan Atelier“ kurta suknelė atvirais pečiais ir su šleifu.

Camila Alves
Vida Press

7

Aktorė Cate Blanchett, suknelė – „Giles“, Kanų kino festivalis. Ką čia bepridursi...

Cate Blanchett
Vida Press

8

Dar vienas rytietės Fan Bingbing triumfas, šį kartą – dizainerio ir asmeninio aktorės stilisto Christopher Bu kurtas ansamblis Metropoliteno Gala renginiui.

Fan Bingbing
Vida Press

9

Lotynų gražuolė aktorė Paz Vega, pasirinkusi šį baltą „Ralph & Russo Couture“ karpinių peplumą ir jį pademonstravusi per „Ralph & Russo Couture“ 2015 metų rudens ir žiemos Couture kolekcijos pristatymą, sužavėjo kritikus ir užsitarnavo vietą stilingiausiųjų sąraše.

10

Geltona – dar viena šių metų spalva. Aktorė Naomie Harris puikiai ją „išpildė“ su „Altuzarra“ komplektu per filmo „Spectre“ spaudos konferenciją Maskvoje. Nuotrauką galite pažiūrėti paspaudę čia.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis