10 dizainerės D. von Fürstenberg patarimų brandaus amžiaus moterims (FOTO)

Belgų kilmės mados dizainerė Diane von Fürstenberg (67 m.) nuolat šypsosi, spinduliuoja gyvenimo džiaugsmu ir kasmet pristato originalias, nuotaikingas kolekcijas. Jos sukurta chalatėlio tipo sujuosiama suknelė jau tapo drabužiu, kurį žino kiekviena mados gerbėja. Kokiomis stiliaus ir grožio taisyklėmis remiasi jaunatviškumu trykštanti Diane?

Skaitomiausi:
- Anglijos karalienės Elizabeth II gėda: palaidūnė sesuo Margaret
- Neištikimybė - kodėl puolama į kitą glėbį?
- Mados pasiūlymai patogumą mėgstančioms moterims
- Horoskopas 06.05-12: atėjo metas naujiems sprendimams
- Minkštos ir purios spurgytės

1. Svarbiau būti gražiai nei madingai. Savitas stilius ir žinojimas, kaip pabrėžti savo grožį, yra viena iš pasitikėjimo savimi sudėtinių dalių. Jei nežinote savo pranašumų, greičiausiai savęs dar neatradote.

2. Kiekviena moteris turėtų atrodyti patraukliausiai kaip gali tuo metu. Neverta persistengti ir kurti iš savęs lėlės, juk esame gyvos moterys, natūralu, kad su amžiumi keičiamės. Jei vilkite tinkamus drabužius, dienos eigoje juos turėtumėte pamiršti, žinoma, iki tol, kol sulauksite komplimento.

Diane von Fürstenberg
Diane von Fürstenberg
Reuters/Scanpix

3. Mados pasaulyje egzistuoja taisyklė – negalima eiti prieš prigimtį, reikia būti ištikimam sau. Tada ir kūrybai įkvėpimo pakanka, ir sukurti dalykai džiugina, ir jautiesi graži, laiminga, esi sėkminga.

4. Jei esate itin žema, neavėkite batelių ypatingai aukštais kulnais, jie išdarkys jūsų kūno proporcijas.

5. Brandesnio amžiaus moterims verta atsisakyti lėliškų, romantiškų drabužių, kurie atrodo lyg iš vaikų skyriaus, tiesiog reikėtų į stilių žvelgti subtiliau, bet ir neprarasti savojo „aš“.

Diane von Fürstenberg
Diane von Fürstenberg
AFP, Sipa Press/Scanpix nuotr.

6. Mada turi jus džiuginti. Jei atsidariusi spintą nežinote, ką vilktis, vadinasi neišgryninote savo stiliaus ir nepažįstate savęs.

7. Aprangos stilius turėtų atitikti jūsų asmenybę, nesistenkite vaikytis mados tendencijų, kurios prieštarauja jūsų požiūriui į gyvenimą, nesistenkite atrodyti madingai tik dėl to, kad tai padės sukurti geidžiamos personos įspūdį.

8. Svarbiausias moters aksesuaras – šypsena, tačiau nepamirškite ir rankinės, ji taip pat neatsiejama mūsų gyvenimo dalis. Įsigykite rankinę, kuri taptų geriausia drauge.

9. Norite būti graži? Leiskite sau būti gražiai. Pasitikėkite savimi, šypsokitės kitiems, sakykite komplimentus sau pati – viskas prasideda nuo požiūrio į save.

10. Bėgant metams turėtume labiau vertinti gyvenimą, labiau vertinti grožį, kurį turime, labiau jį puoselėti ir skleisti kitiems.

Diane von Fürstenberg
Diane von Fürstenberg
Reuters/Scanpix

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis