Startuoja naujas projektas „Aš galiu sulieknėti!“

Parduotuvėje pamatote savo svajonių suknelę. Griebiate ją, nekantraudamos skubate į persirengimo kabiną ir… užtrauktukas neužsisega! Negalite patikėti savo akimis – suknelė yra tokio dydžio, į kurį dar visai neseniai tilpdavote be jokio vargo. Veidrodis nemeluoja – priaugti kilogramai bado akis.

Ar esate kada išgyvenusi tokią situaciją? Visoms, kurios yra nors kartą netilpę į savo svajonių suknelę arba ją vis dar slepia spintos gilumoje – pristatome projektą „Aš galiu sulieknėti!“ Trys projekto dalyvės jau ruošiasi pokyčiams. Kiekviena jų laikysis specialaus trijų savaičių „Nutriless“ labai mažo kaloringumo mitybos plano. Projektas truks net devynias savaites, ir jūs galėsite sekti vis kitos moters lieknėjimo istoriją. O svarbiausia, galėsite prisijungti ir Jūs!

Kelionėje tikslo link projekto dalyvėms talkins stilistė Agnė Gilytė, sveikos gyvensenos ir mitybos specialistas Artūras Sujeta bei sporto trenerė Vlada Musvydaitė.

Projekto „Aš galiu sulieknėti!“ tikslas – padėti moterims išmintingai, be streso ir organizmo alinimo atsikratyti antsvorio.

Projekto dalyvės nori:

* Pasiekti normalų kūno masės indeksą (KMI), sumažinti kūno apimtis ir, projekto pabaigoje, pasipuošti norimo dydžio suknele.
* Žengti pirmąjį žingsnį, kuris padėtų efektyviai atsikratyti papildomų kilogramų ir suteiktų motyvacijos siekti ilgalaikių tikslų.
* Su specialistų pagalba suformuoti sveikos gyvensenos įpročius, išmokti palaikyti mitybos ir fizinio aktyvumo balansą.
* Susipažinti su „Nutriless“ produktais, pritaikyti naujai įgytas žinias kasdienėje mityboje, gauti atsakymus į visus rūpimus klausimus ir savo pavyzdžiu parodyti, kokių rezultatų galima tikėtis.

Pirmoji moteris jau pasimatavo savo svajonių suknelę iš naujausios Ivo Nikkolo kolekcijos. Nors drabužis labai gražus, deja, kol kas negula ant kūno taip, kaip norėtų projekto „Aš galiu sulieknėti!“ dalyvė ir ją konsultavusi stilistė Agnė Gilytė. Tačiau projekto organizatoriai įsitikinę – tai yra pakeičiama! Po trijų savaičių projekto dalyvė vėl matuosis tą pačią suknelę ir galės palyginti pokyčius.

Prisijunk ir Tu! Motyvacija, naudingi patarimai ir palaikymas – kasdien!

Kokia moteris pasiryžo siekti savo svajonės, pristatysime jau pirmadienį. Kasdien galėsite ne tik sekti jos pažangą, bet ir patys prisijungti prie lieknėjančios projekto dalyvės. Meskite iššūkį sau ir lieknėkite kartu! Naudingais patarimais, gera patirtimi dalinsis ir kylančias problemas lieknėjant padės spręsti ne tik projekto dalyvės, bet ir patyrę savo sričių specialistai. Pasinaudokite proga atsikratyti papildomų kilogramų su gausia palaikymo komanda!

Kaip moterys lieknės?

Projekto „Aš galiu sulieknėti!“ dalyvės, kiekviena po tris savaites, lieknės pagal „Nutriless“ planą.

Pirmąsias 10 dienų lieknėjančios moterys valgys vien tik specialius „Nutriless“ produktus. Jie sukurti taip, kad galėtų pakeisti visą maisto racioną. Projekto dalyvės įprastus pusryčius, pietus ir vakarienę pakeis specialiais „Nutriless“ šokolado bei vanilės skonio kokteiliais ir kremine vištienos sriuba. Jos taip pat gers daug skysčių ir kasdien užsiims fizine veikla. Tiesa, laikantis „Nutriless“ plano, sportas ar mankštos turi būti labai mažo intensyvumo.

Likusį projekto laiką, 11 dienų, dalyvės maitinsis pagal mitybos specialisto sudarytą planą, taip pat ir toliau vartos „Nutriless“ produktus. Tą savaitę jos padidins ir fizinio aktyvumo krūvį.

„Nutriless“ – efektyviam lieknėjimui

„Nutriless“ lieknėjimo metodas unikalus tuo, kad vartojant specialius produktus svoriui mažinti bei kontroliuoti, organizmas nealinamas, taip pat lieknėjantis žmogus gauna visą jo organizmui reikalingų naudingų medžiagų kiekį. „Nutriless“ produktuose yra visos kasdien organizmui reikalingos maistinės medžiagos, tarp kurių yra daug baltymų, skaidulų, platus spektras vitaminų ir mineralų. Vadinasi, lieknėjantis žmogus gauna visas subalansuotas medžiagas, bet ne perteklines kalorijas.

Projekto „Aš galiu sulieknėti!“ komanda

Lieknėjančioms dalyvėms savo tikslų padės siekti specialistų komanda. Kviečiame susipažinti!

Stilistė, knygos „Spintologija“ autorė Agnė Gilytė

Įgijusi filosofijos bakalauro laipsnį Vilniaus universitete savo profesinį – stilistės kelią pradėjau dirbdama Lietuvos žurnaluose madų redaktore. Patirties ir žinių paieškos atvedė mane į Florenciją, kur baigiau Mados marketingo studijas ir dirbau komunikacijos srityje vietiniuose mados namuose. Lietuvos ilgesys parviliojo į Lietuvą, kur kartu su plaukų stilistu Kęstu Rimdžiumi įkūrėme įvaizdžio namus „KUKLA Beauty Box“. Mano darbas – teikti asmenines stilisto paslaugas, rengti įvairias reklamos kampanijas ir fotosesijas bei konsultuoti stiliaus klausimais. Šiemet išleidau spintos vadovą, knygą „Spintologija“, taip pat planuoju išleisti analogišką knygą paaugliams „Spintologija: 11-19“. Rudens pabaigoje pasirodys ir darbo knyga – „Stilingos asmenybės kalendorius 2016“. Esu įsitikinusi, kad visos moterys yra gražios, svarbiausia yra žinoti, kaip paryškinti privalumus ir paslėpti trūkumus.

Asmeninių trenerių portalo „Sporto birža“ įkūrėja Vlada Musvydaitė

Esu buvusi profesionali sportininkė, bėgikė. Nors daug judu ir aktyviai gyvenu, žinau ką reiškia lieknėti. Po vaikų gimimo, net du kartus teko atsikratyti po 20 kilogramų antsvorio. Žinau, ką jaučia moterys, kurios netelpa į savo mėgstamas sukneles arba žiūri į veidrodį ir jaučia, kad čia – ne jos. Lieknėjimas man buvo iššūkis, tačiau tuo pačiu ir didelė dovana. Savo patirties dėka suradau mitybos ir sporto balansą, kuris padeda išlaikyti normalų svorį, jaustis gerai ir būti sveikai. Juo noriai dalinuosi ir su kitais, kuriems rūpi sveikata ir gera savijauta. Mano šūkis – „Sportuok su malonumu!“ Tikiu, kad tai, ką darome su šypsena, visuomet atneša daug teigiamų pokyčių.

Sveikos gyvensenos ir mitybos specialistas Artūras Sujeta

Mitybos filosofija, kuria vadovaujuosi ir savo gyvenime, ir darbe – saikas. Daugybė apžvalginių mokslinių straipsnių bei atliktų studijų patvirtina – kalorijų ribojimas yra efektyviausias mitybos kontrolės būdas. Dažniausios klaidos, kurias daro žmonės yra nežinojimas kokį maistą rinktis ryte, per pietus, vakare, taip pat mitybos režimo nesilaikymas bei persivalgymas. Dar viena klaida – žmonės per mažai juda ir suvartoja per daug kalorijų. Savo klientams noriu padėti atrasti kitokią gyvenimo kokybę – gyventi sveikiau ir aktyviau. Šio projekto dalyvėms padėsiu siekti jų tikslų. Linkiu, kad jų pokyčiai būtų ne trumpalaikiai, o taptų naujais gerai įpročiais.

Lieknėjimo projektas „Aš galiu sulieknėti!“ jau prasidėjo. Pasiruoškite lieknėti kartu!

Užsakymo nr.: PT_69212464

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis