Kaip sulieknėti iki Kalėdų?

Trys lieknėjimo projekto „Aš galiu sulieknėti!“ dalyvės Živilė, Agnė ir Jurga pasiekė puikių rezultatų per pirmąsias 10 projekto dienų. Laikydamosi „Nutriless“ mitybos režimo jos neteko papildomų kilogramų ir šventes pasitiks lieknesnės bei labiau pasitikinčios savimi. Tai padaryti iki Kalėdų galite ir jūs!

Nutriless“ lieknėjimo metodas ypatingas tuo, kad 10 dienų rekomenduojama maitintis tik pakaitiniu maistu – kokteiliais ir kremine vištienos sriuba bei gerti daug vandens. Galimos dvi mitybos startegijos. Viena – griežtesnė, kurios pirmąsias 10 dienų laikėsi projekto dalyvės, kita – nuosaikesnė.

Griežtesnį mitybos planą galite rasti čia. Pagal jį 10 dienų rekomeduojamas tik „Nutriless“ pakaitinis maistas, t.y. 5 kartus per dieną kas 3 valandas.

Nuosaikesnį rasite paspaudę čia. Šiame plane Nutriless pakaitinį maistą rekomenduojama vartoti 3 kartus per dieną. Kitus valgymus sudaro įprasti mažo kaloringumo produktai.

„Man šis metodas labai tiko ir patiko, nes viso lieknėjimo metu nejaučiau jokio alkio, silpnumo, irzlumo ar kitų nemalonių pojūčių. Nesitikėjau, kad per 10 dienų sulieknėsiu nuo 72 iki 68 kilogramų! Man tai buvo pati geriausia motyvacija nesustoti. Šiuo metu sveriu 64 kilogramus ir nekantriai laukiu Kalėdų, kai galėsiu pasipuošti nauja suknele“, – džiaugiasi Živilė.

Naujų drabužių parduotuvėse dairosi ir jos vyras Mantas. Jis, susižavėjęs žmonos pokyčiais ir tuo, kaip lengvai ji lieknėjo, ir pats pradėjo laikytis griežtojo „Nutriless“ mitybos plano. Mantui vos per mėnesį pavyko atsikratyti įspūdingo kilogramų kiekio. Jo sėkmės istoriją skaitykite jau rytoj, o jeigu svajojate apie lieknesnes Kalėdas, dar turite laiko išbandyti „Nutriless“ metodą ir patys.

Pagrindinė taisyklė – „Nutriless“ produktus vartoti reguliariai, plane nurodytu metu. Šis lieknėjimo metodas yra saugus, o jo efektyvumą įrodė daugiau nei 20 skirtingų studijų.

„Nutriless“ pakaitinio maisto išskirtinumas yra tas, kad net ir laikydamiesi mažo kaloringumo mitybos režimo žmonės nealina savo organizmo kaip badaudami ar laikydamiesi tik vieno produkto, pavyzdžiui, grikių, daržovių, sulčių ar pan. dietų.

Laikantis šio mitybos režimo, kiekvienas valgymas yra suderintas taip, kad kad organizmas gautų visas jam reikalingas maistines medžiagas, tarp kurių yra daug baltymų, skaidulų, plataus spektro vitaminų ir mineralų, tačiau – ne perteklines kalorijas.

Taip lieknėjate nealindami organizmo ir nesukeldami jam streso. Per adaptacijos laikotarpį skrandis susitraukia, todėl maisto norisi vis mažiau. Po 10 dienų palaipsniui didinkite kalorijų kiekį įtraukdami įprastus sveikus produktus, tačiau rekomenduojama bent kelis kartus per dieną palikti ir „Nutriless“ pakaitinį maistą. Ši strategija padės kontroliuoti svorį ir nebegrįžti prie senų įpročių.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis